Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Naše včeličky se vrátily ze ŽIVOTA NA ZAHRADĚ v Ostravě

Naše včeličky se vrátily ze ŽIVOTA NA ZAHRADĚ v Ostravě

Jaká byla výstava Život na zahradě? A kolik bylo v lahvičce rousků pylu tentokrát? Máme pro vás vyhodnocení a video.

Zúčastnili jsme se výstavy Život na zahradě, která se konala 26. až 28. září 2014 v Ostravě na výstavišti Černá louka. Konal se již 11. ročník této výstavy, která byla obohacena o výstavu Zdraví a duše. Současně probíhala i XIX. konference zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství. Na výstavu přišlo neuvěřitelných 12 583 lidí.

K našemu stánku Vás mohly přivábit naše pilné včeličky, které poletovaly kolem a lákaly nejen na sladkou ochutnávku medů.

stánek firmy PlevaCo bylo k vidění na stánku rodinné firmy Pleva?

U našeho stánku jste mohli zhlédnout kompletní sortiment našich kosmetických výrobků, medů a medů s příměsí, medoviny i polštářky. Na televizi bylo možné shlédnout celkové ošetření pleti nebo krátké nahlédnutí do výroby přímo u nás v Potštejně.

Na stánku jsme také pomáhali s výběrem kosmetiky, dávali tipy na co nejšetrnější péči a všechny krémy si bylo možné také rovnou vyzkoušet. Stejně tak každý návštěvník mohl ochutnat všechny druhy našich medů a porovnat chuťové rozdíly.

A v neposlední řadě jste u nás mohli i soutěžit – tak jako na předchozích veletrzích nám stačil tip, kolik rousků pylu se ukrývá v lahvičce, a 5 soutěžících s nejlepším odhadem mohlo vyhrát skvělé ceny. Ze soutěžení se nám začíná stávat hezká tradice.

život na zahradě v ostravě - zdraví a dušeCo vše bylo k vidění na výstavě Život na zahradě?

Pokud jste na výstavě navštívili pavilón, kde jste si připadali jako v jiném světě, tak to byla určitě výstava Zdraví a duše. Bylo tu snad vše od živé stravy, čajoven a bio výrobků až po metody, kterými můžete ovlivnit vaše zdraví. Kdo měl chuť na něco dobrého, tak mohl zavítat do raw baru nebo do cukrárny. Celá výstava byla postavena na principech Feng-Shui, proto bylo možné si odpočinout ve vyhrazených zónách, kde byla atmosféra zpříjemněna o vodní fontány a květiny.

K poslechu tu byly i zajímavé přednášky, muzikoterapie a vidět jste mohli také workshopy a ukázky cvičení.

V letošním roce proběhl i přechod přes žhavé uhlí, jehož povrchová teplota je asi 500 °C. Zdá se to nepřekonatelné? Představte si bubnování, tanec, sílu vůle a překonáte i nepřekonatelné!

soutěžte s Plevuškou

Jak dopadla soutěž s Plevuškou?

Soutěžilo se o sto šest. Dostali jsme stovky tipů, kolik rousků může být v ukázkové lahvičce. Jako nápovědu dostali návštěvníci ukázku 50 a 100 kusů rousků květového pylu. Kolik nakonec rousků bylo, můžete vidět na videu slavnostního vyhlášení.

Soutěžící, kteří byli nejblíže k této hodnotě, jsme nyní kontaktovali na jejich emaily. Jakmile se nám podaří sehnat jejich adresy a domluvit předání výher, zveřejníme je v samostatném článku. Soutěžilo se o tyto výhry:

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámkem Potštejn včetně prohlídky interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně se dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

Zámek Potštejn

Zámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené dobovými doplňky, čeká na vás moderní luxus. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem. Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Dobrou chuť!

A kolik rousků byste podle videa výše tipli vy, kdybyste byli na výstavě krásy a mohli soutěžit? Diskuse pod fotogalerií je otevřená ;-)

Sdílejte produkt s přáteli