Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Jak vyznat lásku na sv. Valentýna

Jak vyznat lásku na sv. Valentýna

Zpříjemněte svátek svatého Valentýna sobě a své lásce! Nemusí to být přitom hned dárky v podobě drahých šperků a výletů do Paříže. Tu správnou zamilovanou atmosféru můžete navodit i jednodušším způsobem. Vybrali jsme pár drobností z našeho sortimentu pro vytvoření správné romantické nálady a přidáváme také pár našich ozkoušených rad.

Pár tipů pro společně strávený čas

Tipy na svatého Valentýna, pleva

I když je Valentýn považován za americký svátek, slaví se prakticky po celém světě a velmi populární je také u nás. Jeho kořeny sahají až do starověkého Říma, kde podle legendy kněz sv. Valentin oddával navzdory vůli císaře Claudia II. vojáky s jejich snoubenkami. Stálo ho to ale nakonec život.

Svátek všech zamilovaných postupně dostal hodně komerční nádech, ale podobně jako u Vánoc záleží jen na nás, jak si ho uděláme. Můžeme chodit do drahých restaurací a stresovat se s nákupem dárků, jezdit na wellness pobyty, abychom si odpočali od běžného života, ale také nemusíme... Někdy je fajn prostě zůstat doma, dopřát si chvilku v klidu jen s naší drahou polovičkou, a hlavně si užít společně strávený čas.

Sv. Valentýn je především další příležitostí k vyjádření lásky, a hřejivý pocit z toho, že nás někdo má rád, se nedá koupit žádnými penězi. Daleko více potěší, když můžeme být spolu, povídat si a cítit blízkost toho druhého. A k tomu stačí opravdu málo.

Zkuste si třeba namísto cestování do restaurace připravit romantickou večeři při svíčkách v pohodlí domova, společně. Společné vaření a průběžné ochutnávání má své kouzlo a může se stát nezapomenutelným zážitkem. Pokračovat můžete naší oblíbenou romantickou představou, kterou je společná koupel při svíčkách se sklenkou dobré medoviny a následná uvolňující masáž. A pochopitelně také nabízíme vše, co se pro takový krásný zážitek ve dvou hodí:

Jako základ relaxační koupel

Praskání bublinek, krásná medová vůně, horká voda a romantické objetí za svitu voňavých svíček. Nezapomeňte na medovou pěnu!

Medová pěna do koupele Pleva

Pro správnou atmosféru

Sklenička kvalitní vychlazené medoviny krásně dokreslí atmosféru romantického večera a potěší vaše chuťové pohárky.

Medovina z Potštejna Pleva

Masáž pro dokonalé uvolnění

Zbavíte se stresu, zrelaxujete tělo a mysl, a ještě navážete intimní pouto díky dotyku. Vyberte si z našich masážních olejů a balzámů a užijte si příjemný večer se svou drahou polovičkou.

masáž, masážní balzám s propolisem Pleva

Láska prochází chuťovými pohárky

Rafinované chuťové zážitky pro medově sladké chvíle ve dvou si můžete vychutnat s našimi lahodnými medy s příměsemi nebo s jedinečnými čokoládami se včelím pylem.

Čaje, čokolády, medy s příměsí a jiné dobroty Pleva

Pokud byste rádi pořídili celou sadu malých radostí, doporučujeme mrknout na naše dárkové sady, najdete mezi nimi i čtyři valentýnsky laděné novinky. A pokud byste chtěli svou lásku k Valentýnu obdarovat nějakou jinou drobností, vyberte si ten pravý dárek z lásky mezi našimi tipy na dárky.

Sladké valentýnské okouzlení


Nezapomínejte na to, že Valentýnem to nekončí. Dopřejte si druhý den ráno nebo o víkendu společnou snídani. V týdnu můžete svému milému či své milé nechat hezký vzkaz připnutý na lednici magnetkou. A pokud chcete opravdu vykouzlit úsměv na rtech a máte šikovné ruce, nic nepotěší tolik jako ručně vyráběný dárek nebo nějaká pečená dobrota s medem. Užijte si Valentýna a mějte se rádi.


Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit