Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Představujeme bambucký balzám s propolisem

Představujeme bambucký balzám s propolisem

Přišli jsme na čistě přírodní recept, který dokáže oddálit tvorbu vrásek a přitom chránit pokožku před každodenními škodlivinami a oxidačním stresem. Vhodný jako mast i jako pleťový krém. Recept, který účinně chrání proti volným radikálům a působí antimikrobiálně. Recept, který už po 14 dnech naplní vaši pleť energií. Seznamte se. Bambucký balzám poprvé míří do vašich lékárniček a kosmetických taštiček.

Vynikající spojení bambuckého másla a propolisu

Bambucký balzám s propolisem pleva

Po velkém úspěchu Krému s kapičkou včelího jedu uvádíme další novinku – tentokrát nejen pro ženy. Bambucký balzám s propolisem má výrazné antiseptické účinky, které umí například zkrotit nepříjemné pupínky. Je vhodný při péči o problémovou pleť, protože urychluje celý proces hojení a omezuje vznik jizviček. Ocení ho také ženy, kterým se hlubší vrásky ještě vyhýbají, ale vadnutí pleti už začínají pociťovat.

V produktivním věku trpíme nedostatkem spánku, často se pohybujeme ve městě s horším ovzduším a býváme vystavené nejrůznějšímu stresu. Veškeré složení Bambuckého balzámu je tomu přizpůsobené a dokáže škodlivé vlivy vyvažovat.

Nejen pleťový krém

  • přizpůsoben aktivním ženám
  • oddaluje tvorbu vrásek
  • vyvažuje škodliviny a oxidační stres
  • obsahuje antimikrobiální přísady

Hlavní přísadou je bambucké máslo lisované za studena, což je úžasný zdroj vitamínů A, D, E, F, a dále antioxidantů, mastných kyselin a fytosterolů. Co to znamená v praxi?

Pokožka dostává s každou aplikací povolený doping, který ji okamžitě projasní a pomůže odbourat všudypřítomné škodliviny. Už po několika aplikacích si všimnete zpevnění pokožky, jako kdyby byla pokožka napnutá po studené koupeli. A díky výživě se také zlepší její barva.

suroviny na bambucký balzám s propolisem Pleva


„ Každá mladá maminka ví, jak náročné jsou první roky bez spánku a v neustálém stresu. Děti mám hned dvě a k tomu miluji vaření, takže na moji pleť působí ještě velké teplotní výkyvy. U tohoto balzámu jsem si pořídila hned dvě balení jedno do práce, kde mám od papírů a psaní suché a unavené ruce. Když mám chvíli času, tak si udělám masáž rukou. Stačí dvě minuty a vypadají opravdu skvostně. Druhé balení používám na masáž obličeje. Díky bambuckému máslu a olejům je balzám krásně skluzný. Účinky propolisu, jako je vypínání pokožky a ochrana proti oxidačnímu stresu, jsou pro mě bonusem.“

Veronika Plevová včelařka, poradna

Bambucký balzám s propolisem, příjemná konzistence, pleva

Bambucký balzám s propolisem, pletovy krem, pleva

Proč vyzkoušet bambucký balzám s propolisem

Bambucké máslo má při tom všem také několik příjemných vedlejších účinků – dodává pokožce hedvábnou jemnost a pomáhá ji udržet hydratovanou.

Je skvělý nejen na místní aplikaci na postižená místa ale i na pokožku. Zcela nahrazuje mast s propolisem, která se používá na suchou, popraskanou kůži pro své regenerační účinky. Aktivní látky jsou známy pro hojivé účinky. Mast je vhodná k péči o pokožku u osob s kůží náchylnou k plísním nebo ekzému.

Zkrátka ideální společník do rušného města nebo hektické kanceláře.

Balzám jsme vymýšleli dlouhé roky, vydali se mnoha slepými uličkami a vložili spoustu energie do testování a zapracování všech poznatků. Teď už je to na vás, chcete ho vyzkoušet?

Podívat se na bambucký balzám s propolisem

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit