Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Voňavé vánoční dárky přímo z úlu

Voňavé vánoční dárky přímo z úlu

Nesem vám noviny od medoviny, poslouchejte, z potštejnské krajiny med si s námi dejte! Ze všech včelích darů – propolisu, pylu, medu, mateří kašičky, vosku i jedu – vyrábíme kosmetiku, lahodné medoviny, medy rozličných chutí i voňavé svíčky. A s radostí připravíme voňavé a rozmazlovací dárkové sady pro vaše zaměstnance i obchodní partnery.

Dárkové sady pro firmy, včelí med, medovina, kosmetika se včelími produkty, pleva

Naše rodinná a ryze česká firma Pleva již téměř tři desítky let oslazuje životy kvalitními medy a specializuje se na výrobu poctivé medoviny a kosmetiky se včelími produkty. Můžeme se pochlubit nejširším sortimentem kosmetiky se včelími produkty v České republice. Zároveň jsme získali unikátní povolení pro přípravu nejrůznějších výrobků, jsme například jediní v České republice, kteří zpracovávají včelí jed.

Včelky nám přinášejí suroviny na velká i malá balení květového, lesního, slunečnicového, lipového i akátového medu. Stejně jako ony rádi zkoušíme nejrůznější kombinace, proto nabízíme i skvělé medy s příměsemi, které jsou báječné nejen pro potěšení chuťových pohárků, ale i pro své účinky. A v neposlední řadě také výborné medoviny špičkové kvality.

Dárkové sady, včelí med, medovina, vánoční dárek pro zaměstnance, pleva

Ať už naši tradiční Potštejnskou medovinu z prvních jarních květových medů, lahodné medoviny jednodruhové, které se vyrábí vždy z medů jednoho druhu, nebo naše jedinečné medoviny, které vyrábí Milan Pleva pro potěšení v malých limitovaných edicích, proto se jejich nabídka průběžně neustále mění. Jsou to medoviny inspirované přírodou a obohacené o nějaké ovoce nebo bylinku. Můžete mezi nimi občas najít také mladé divoké medoviny, k jejichž ochutnání se běžně nedostanete, jedná se totiž o divokou verzi dokvašené, ale zatím nezrající medoviny lahodné, spíše sladší chuti.

U všech našich medovin dbáme na čistě přírodní složení, proto neobsahují žádné konzervační látky, barviva, nejsou dokyselovány ani doslazovány. A protože chceme zachovat všechny důležité látky obsažené v medu, jsou naše medoviny vyráběny kvasným procesem za studena - to znamená, že se med před přidáním kvasinek nevaří.

Dárkové sady, včelí med, medovina, kosmetika se včelími produkty, pleva

Z kosmetiky v naší nabídce najdete účinnou pleťovou kosmetiku, po které se bude pleť cítit i vypadat krásnější a mladší i široký sortiment rozmazlující kosmetiky pro péči o tělo, včetně voňavých mýdel, jejichž příběhy i složení píše přímo paní Plevová.

Velké oblibě se mezi našimi zákazníky těší také naše vlasová kosmetika, která zahrnuje mimo jiné přírodní šampony a účinné vlasové vody a v neposlední řadě kosmetika podporující hojení, která využívá sílu propolisu nebo včelího jedu. A protože víme, že i pánové sem tam potřebují něco z kosmetiky, máme i řadu pro muže a to jak pro péči o pleť, tak i pro péči o tělo.

Základem veškeré naší kosmetiky jsou poklady ze včelího úlu - med, včelí vosk, propolis, mateří kašička i včelí jed, které jí propůjčují své jedinečné vlastnosti a krásnou vůni.

Vánoční dárkové sady, včelí med, medovina, kosmetika se včelími produkty, dárky pro zaměstnance pleva

Dárkovou sadu dle vašich představ pak můžete doplnit třeba úžasně voňavou svíčkou ze včelího vosku, roztomilým bylinným pytlíčkem či polštářkem pro sladký spánek, které šijeme v mnoha barevných provedeních a krásných vzorech, některým z darů ze včelího úlu, nebo si můžete vybrat něco z našich doplňkových produktů.

Mezi nimiž najdete například různé dobroty inspirované chutěmi ze včelího úlu, elegantní dárkové krabice na medoviny a křišťálové sklenice pro dokonalý požitek z medovin, krásné knihy ze světa včel a hmyzu vůbec, hmyzí hotely, hotýlky a pítka a také dárkové poukazy, které lze uplatnit na všechny produkty na našem e-shopu nebo v naší kamenné prodejně v Potštejně.

Pro zabalení dárkových sad si můžete zvolit také krásné dřevěné krabice, které jim dodají na eleganci. Stylové dárkové krabice jsou vyrobeny z březové překližky bez povrchové úpravy a samy o sobě jsou krásným dárkem, který si vždy najde své místo a využití. My jsme dřevěné krabice pro některé z našich dárkových sad zvolili nejen proto, že dobře vypadají a jdou hezky recyklovat. Naším hlavním záměrem bylo jejich další praktické využití - díky ideálním dispozicím může obdarovaný krabici využít jako základ pro stavbu vlastního hmyzího domečku. Takže kromě dárku jako takového darujete zároveň možnost udělat něco pro přírodu a strávit příjemné chvíle s blízkými při budování hmyzího obydlí.


Ze všech darů úlu a přírody vám připravíme voňavé a rozmazlovací dárkové sady pro vaše zaměstnance i obchodní partnery.
  • Dárkové sady či jednotlivé dárky vybereme spolu s vámi, doporučíme osvědčené produkty i jejich kombinace a vejdeme se do vašich finančních představ.
  • Umíme poskládat i vkusné méně nákladné sady.
Etikety nahradíme vaším logem či potiskem.
  • Sami si vyberete, jaké vánoční přání rozešlete do světa. Popřejte svým klientům či obchodním partnerům každý den „dobré ráno“ na sklenici medu s vaším logem. Proniknete tak na jídelní stoly všech, které chcete potěšit a kterým se chcete připomenout.
  • Lahodná medovina s vaším logem určitě nevydrží do Silvestra, ale rozhodně udělá vašim klientům či zaměstnancům večer zase o kousek sladší a příjemnější.
  • A logo na dárkové sadě s medovou kosmetikou připomene obdarované ženě, že je díky vám každý den zase o trošku krásnější.
Potěšte své klienty, obchodní partnery i zaměstnance, pojďme pro ně společně vybrat dárky či dárkové sady.
  • Takové, které provoní každý den.
  • Takové, které se sladce rozpustí na jazyku.
  • Takové, při jejichž otevření přestanou tikat hodiny.
  • Takové, které si najdou čelní místo na poličce s kosmetikou.

Ať už u nás objednáte krém nebo med, garantujeme vám, že ho vaši klienti i zaměstnanci vymáznou až do dna. A budou se těšit na další.

vánoční dárek, vánoční dárek pro zaměstnance, vánoční dárky pro firmy, pleva

Napište Jitce, nebo jí zavolejte, čeká na vás na čísle 739 045 380. Ráda poradí, pomůže a vymyslí takové sady, které budou chtít vaši klienti či zaměstnanci rozbalovat každý rok. Nebo se podívejte na naše již hotové sady:

Podívat se na vánoční dárkové sady

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit