Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

I letos jsme dárky zabalili za vás: nové dárkové sady v roce 2022

I letos jsme dárky zabalili za vás: nové dárkové sady v roce 2022

Opět se nám blíží Vánoce a s nimi také naše nabídka oblíbených vánočních dárkových sad. Protože taky vybíráme dárky a víme, jak je to těžké: občas člověku schází inspirace, má pocit, že dárek nebude vhodný nebo se mu zkrátka nedaří jednotlivé výrobky poskládat do úhledného balíčku. Proto jsme i letos dárky zabalili za vás.

Tak jako každý rok najdete mezi našimi dárkovými sadami ty nejoblíbenější z předchozích let, zároveň jsme pro vás také připravili sady nové, které jsme poskládali tak, aby si každý našel to své a sady tak udělaly pod stromečkem radost.

S dárkovou sadou určitě potěšíte

Výběr vánočních dárků občas bývá samá svízel, a to i když ho neodbýváte a snažíte se druhé překvapit. Protože někdy se i dobře míněný a předlouze vybíraný dárek může stát zdrojem rozpaků a rozporuplných reakcí. Proto jsme pro všechny tety, strýčky, babičky, dědečky, maminky i tatínky, kolegyně a kolegy, bráchy i bratrance, ségry i sestřenice a také švagry a švagrové připravili takové dárkové sady, které rozhodně potěší, nestanou se dalším lapačem prachu a některé z nich i vnitřně zahřejí.

Sady pro vaše milé

Seznamte se s letošními čerstvými novinkami! Mezi krásně zabalenými a voňavými sadami najdete tu pravou nejen v případě, kdy víte, co obdarovanému udělá radost, ale také pokud hledáte dárek pro někoho, koho máte rádi, vážíte si ho a zkrátka si na něj nejde s vánočním dárkem nevzpomenout, ovšem nechcete být příliš osobní nebo se bojíte nevhodného výběru.


Vánoční dárková sada Medové mlsání, Pleva

Medové mlsání

Také si rádi občas smlsnete na něčem dobrém a ještě raději takovým dárkem někoho obdarujete? Touto sadou dokonale uspokojíte chuťové pohárky obdarovaného. Smyslná kombinace kakaových bobů vmíchaných do medu očaruje snad každého. Drink Erebos Honey dodá energii a zažene únavu po náročném dni. A malinový pečený čaj s medem stejně jako výborná lipová medovina navodí chvilky pohody.
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Medový balíček pro ni, Pleva

Medový balíček pro ni

Rozmazlete ženu, na které vám záleží. Maminku, sestru, babičku, partnerku nebo manželku. Voňavá sada pro medové rozmazlení potěší každou milovnici sladkého medu a kvalitní kosmetiky, která těží z jeho účinků. Touhle dárkovou sadou totiž jednoznačně řeknete: Užij si svoji medovou chvilku, moje drahá. 
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Pro něho, Pleva

Pro něho

Ne každý muž ocení hromadu kosmetických produktů, proto jsme vymysleli dárkovou sadu, která spojí příjemné s užitečným. Ústní spray pomáhá nejen při bolesti v krku, ale také zajistí svěží dech, voda po holení s propolisem zamezí podráždění pokožky i zarůstání vousů, medovina báječně osladí večer a díky Louce v kuličce si obdarovaný snadno dokáže, že zvládne vypěstovat pár květin pro potěchu oka i včelek :-) 
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Medovinový přípitek z Potštejna, Pleva


Medovinový přípitek z Potštejna

Hledáte luxusní dárek pro milovníka medoviny nebo někoho, komu Potštejn přirostl k srdci a rádi byste mu pomohli uchovat vzpomínku na toto místo? V dřevěné dárkové krabici se ukrývají dvě křišťálové sklenice na medovinu s originálním potiskem hradu Potštejn a vlnek, které symbolizují let včel a naše tradiční potštejnská medovina, která je vyráběna přírodní cestou jen z květového medu a vody. Z dřevěné krabice může obdarovaný navíc snadno připravit domov pro hmyzí přátele
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Čajové okouzlení, Pleva

Čajové okouzlení

Voňavá dárková sada, kterou potěšíte všechny milovníky čajů. A obzvláště ty, kteří si svůj šálek čaje neumí představit bez medu. Dva druhy sypaného čaje pro příjemná rána i chvíle odpočinku. Pečený čaj plný chutí letního ovoce s medem pro rychlé zahřátí či osvěžení. Pro oslazení poctivý český med s tradiční dřevěnou medonoskou a medový perníček k přikousnutí. A pro potěšení kvetoucí překvapení v kuličkách. Věnujte vašim drahým dárkovou sadu, která voní medem a pohodou. 
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Pro každou příležitost, Pleva

Pro každou příležitost

Perfektní dárek pro každého, kdo umí ocenit dobré pití. Medová pálenka z archivní potštejnské medoviny je letošní žhavou novinkou a tak trošku naším splněným snem. Do sady jsme k ní přibalili i naši tradiční potštejnskou medovinu. Můžete tak ochutnat i ten poctivý základ, který Medovci propůjčuje charakteristickou vůní medu a výraznou chuť vyzrálé, za studena kvašené medoviny. Tato originální dárková sada bude také skvělou volbou pro chuťové experimentátory, nebo pro pár, který se tak úplně neshodne, jestli raději alkohol tvrdý, nebo sladký :-)
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Dárek z úlu pro královnu, Pleva

Dárek z úlu pro královnu

Každá žena, které si vážíte, si zaslouží, aby se cítila jako královna. V této sadě jí věnujete péči, díky které bude krásná, plná energie a dobré nálady. Elixír mládí rozzáří a omladí pleť, mateří kašička dodá životní sílu, medovina dobrou náladu a Louka v kuličce příjemný pocit a úsměv při objevení prvního kvítku. Už víte, komu Dárek z úlu pro královnu věnujete? 
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Mužská záležitost, Pleva

Mužská záležitost

Praktická - protože to je přesně to, co muži ocení - sada pro muže v dřevěné dárkové krabici, která je nejen krásná, ale určitě najde i své další využití, třeba jako hmyzí hotýlek. Obsahuje zklidňující propolisovou vodu po holení, která obdarovaného po prvním použití přesvědčí, že už nechce žádnou jinou, pánský krém s propolisem, vyvinutý speciálně pro specifické potřeby pánské pleti a medový sprchový šampon pro tělo i vlasy, který je oblíbený mimo jiné i díky své příjemné vůni. Každého milovníka dobrého pití pak potěší naše tradiční potštejnská medovina a z její 10leté sestřičky vypálený Medovec - naše letošní novinka, medová pálenka, kterou necháváme zrát ve specifickém prostředí úlu za působení včelího záření.
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Pro lepší den, Pleva


Pro lepší den

Každý den může být o trochu lepší, často stačí jen drobnost. Třeba kousek delikátní hořké čokolády v dokonalé kombinaci s blahodárným včelím pylem. Chvilka pohody nad šálkem pečeného čaje, jehož chuť dokonale vystihuje jeho název: Medová malina. Spolehlivý pomocník v podobě pečujícího a hojivého balzámu, který je po ruce, kdykoli je potřeba. Nebo příjemný večer se sklenkou lahodné medoviny z limitované edice. Dřevěná krabice se skvěle hodí jako základ pro snadnou výrobu hmyzího hotelu. Komu touto sadou zlepšíte nadcházející dny?
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Müsli na přírodu, Pleva

Müsli na přírodu

Touto sadou potěšíte každého, kdo myslí na přírodu a také se umí těšit z jejích darů. Bezlepkové medové müsli se včelím pylem, lyofilizovanými švestkami a kvalitní hořkou čokoládou nastartuje každý den energií z přírody, blahodárný med osladí život, spokojenost obyvatel hmyzího hotelu vykouzlí úsměv na tváři stejně jako nektarodárné květy, které vyrostou z Louky v kuličce. A díky knize od Jana Hafta se obdarovaný dozví spoustu zajímavých informací o rozmanitém světě barevných luk a jejich obyvatel.
Kouknout na sadu


Vánoční dárková sada Když příroda pohladí, Pleva

Když příroda pohladí

Tato vlasová sada v sobě ukrývá to nejlepší z přírody. Přírodní šampon s propolisem, kondicionér na vlasy a vlasová voda s propolisem dodají vlasům sílu, vitalitu a podpoří růst nových vlasů. Medová maska na vlasy, kterou si obdarovaný může snadno připravit podle našeho oblíbeného receptu, vlasy regeneruje a dodá jim úžasný lesk. Rozčesávání ručně vyráběným hřebenem ze dřeva černého ořechu se stane příjemným a k vlasům šetrným rituálem. Uklidňující vůně svíčky ze včelího vosku navodí příjemnou atmosféru třeba k vychutnání medového pečeného čaje. 
Kouknout na sadu


Přejeme šťastnou ruku při výběru a mnoho radosti kolem vánočního stromečku. A kdybyste si náhodou nevěděli rady, napište Jitce, ráda vám pomůže, umí dobře poradit a doporučit vhodnou dárkovou sadu nebo výběr jednotlivých produktů.

 

Kouknout na všechny dárkové sady

 

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit