Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Už máte dárky? Představujeme zbrusu nové vánoční balíčky 2015

Už máte dárky? Představujeme zbrusu nové vánoční balíčky 2015

Celkem 24 vánočních balíčků na vás čeká v nové kategori s přehledným filtrem pro rychlý výběr. Hledáte něco pro babičku, manžela nebo milovanou ženušku? Stačí pár kliků a už se můžete nechat inspirovat!

Vánoční balíčky vám nabízíme už po několikáté, letos jsme jich ale připravili zatím největší počet. A po úspěchu z minulého roku jsme se také pořádně předzásobili, zájem byl opravdu veliký :-)

Vánoční dárkové balíčky
Na horní záložce najdete několik filtrů

Abychom vám s výběrem co nejvíce pomohli, najdete nad produkty tři filtry – vybírat můžete podle typu dárku, pro koho je určený či podle ceny. Nejlevnější tentokrát máme už za 236 korun, nejdražší za 3036 korun.

Podle odezvy našich zákazníků jsou balíčky sestavené dobře. Jak by také ne, když ty pro ženy vymýšlí vždy ženská část naší rodiny a ty mužské zase vybírají naši chlapi. Tak snad nás pochválíte i letos!


Vánoce 2015A co bychom vám doporučili?

Kromě celých balíčků můžeme před adventem doporučit také svíčky ze včelího vosku nebo bylinné polštářky, které najdete v naší nabídce celoročně. V tuto dobu se ale obzvláště hodí – krásně vám provoní domácnost, což dodá adventu tu správnou atmosféru.

V samotné kategorii vánočních balíčků pak najdete čtyři hlavní okruhy:

Pro mlsný jazýček

Med té nejvyšší kvality a s unikátními příměsemi. Naším tipem je degustační sada deseti různých medíků – takový med se zázvorem, guaranou či pepřem jen tak někde nenajdete.

Sady pro mlsné jazýčky

Luxus pro dámy

Do této kategorie jsme vybírali především naši voňavou přírodní kosmetiku, která sbírá výborná hodnocení v recenzích. Tím nejlepším je sada luxusních krémů Honeyline.

Sady Luxus pro dámy

Lahodný mok

Na medoviny neběží reklamy v televizi a nedají se objednat jen tak v baru, takže budou hodně originálním dárkem. Rovnou společně vyzkoušejte naše recepty na medovinové koktejly!

Sada Lahodný mok

Mužská přitažlivost

I když je většina našeho sortimentu určená pro ženy, tatínkům a dědečkům máme také co nabídnout. Co takhle svěží vodu po holení nebo něco na bolavé klouby?

Sada Mužská přitažlivost

Vánoce 2015

Všechny produkty vyrábíme tak, abychom je sami rádi používali – vyrábíme jen z prověřených surovin, z velké části od našich vlastních včelek, vždy raději používáme tradiční postupy a jsme šetrní k přírodě.

V každém vánočním balíčku proto najdete nejen vysokou kvalitu, ale i kousek nás samotných. Doufáme, že všem vašim blízkým uděláme velkou radost :-)

Veronika, Lukáš a Martin Plevovi


Sdílejte produkt s přáteli