Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Veletrh krásy je za námi, jaký byl? World of beauty & spa 2014 podzim

Veletrh krásy je za námi, jaký byl? World of beauty & spa 2014 podzim

..a kolik bylo rousků v lahvičce pylu? :-) Přinášíme shrnutí všech důležitých událostí veletrhu a vyhlášení výsledků soutěže.

5.-6.9.2014 jsme se účastnili veletrhu kosmetiky, kadeřnictví, welness a zdravého životního stylu. V areálu PVA v Letňanech bylo kolem tří set vystavovatelů zastupujících několik set prestižních značek profesionální kosmetiky pro wellness, spa, lázeňskou péči i výrobky pro koncové spotřebitele.

Téměř na všech stáncích bylo možné vyzkoušet pleťové krémy, mléka, šampóny nebo masky. Někteří výrobci měli u svých stánků živé ukázky, proto bylo možné zhlédnout lymfodrenáž, permanentní make-up, různé masáže, líčení, žehlení vlasů či bělení zubů v přímém přenosu.

stánek firmy PlevaCo bylo k vidění na stánku rodinné firmy Pleva?

U našeho stánku jste mohli zhlédnout náš kompletní sortiment kosmetických výrobků, medů a medů s příměsí, medoviny i polštářky. Různé medy také bylo možné ochutnat. Na televizi běžela videa z naší výroby v Potštejně nebo z kosmetického salónu, kde se používá naše medová kosmetika.

Jednotlivé výrobky bylo možné rovnou vyzkoušet. Pokud jste se přiblížili do blízkosti našeho zeleného stánku, je možné, že vás zbystřily naše dvě včeličky a lákaly na návštěvu našeho stánku.

Také zde probíhala tipovací soutěž, jak jsme slibovali v minulém článku.

kadeřnická show na world of beauty spaCo vše bylo k vidění na World of beauty & spa 2014 na podzim?

Ve třech salóncích i na hlavním podiu probíhal program věnovaný zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech.

Dále bylo na programu:

  • módní přehlídka butiku FASHION ISLAND (bylo možné vidět nejkrásnější dívky r. 2014 v čele s Miss ČR Lucií Křížkovou, 2. Vicemiss ČR Veronikou Procházkovou a Taťánou Makarenko)
  • Mistrovství České republiky v MAKE-UPWORLD OF BEAUTY & SPA 2014 PODZIM pleva
  • kadeřnická soutěž Inspirace 2015
  • nebo bylo možné vidět čerstvou mistryni v make-upu z Düsseldorfu Vlaďku Krajníkovou, jak líčila podzimní trendy

V pátek v poledne proběhlo na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního klubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“. Před hledáčkem fotografa Roberta Vana byli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Hned na místě bylo možné kalendář nechat podepsat přítomnými osobnostmi či se s nimi nechat vyfotografovat.

soutěžte s Plevuškou

Jak dopadla soutěž s Plevuškou?

Soutěžilo se o sto šest. Dostali jsme stovky tipů, kolik rousků může být v ukázkové lahvičce. Jako nápovědu dostali návštěvníci ukázku 50 a 100 kusů rousků květového pylu. Kolik nakonec rousků bylo, můžete vidět na videu slavnostního vyhlášení.

Soutěžící, kteří byli nejblíže k této hodnotě, jsme nyní kontaktovali na jejich emaily. Jakmile se nám podaří sehnat jejich adresy a domluvit předání výher, zveřejníme je v samostatném článku. Soutěžilo se o tyto výhry:

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámkem Potštejn včetně prohlídky interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně s dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

Zámek Potštejn

Zámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené dobovými doplňky, čeká na vás moderní luxus. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem. Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Dobrou chuť!

A kolik rousků byste podle videa výše tipli vy, kdybyste byli na výstavě krásy a mohli soutěžit? Diskuse je otevřená ;-)

Sdílejte produkt s přáteli