Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Velký vyhlašovací článek všech probíhajících soutěží

Velký vyhlašovací článek všech probíhajících soutěží

6.11.2014 – Soutěží nám probíhá tolik, až to začíná být nepřehledné. Rozhodli jsme se proto výsledky zveřejňovat v tomto článku, který budeme průběžně aktualizovat.

Nejstarší výsledky najdete níže, nejnovější nahoře. Ať už jste soutěžili na jakémkoli veletrhu, za tento podzim jsme stihli celkem čtyři, vždy jste mohli vyhrát ty samé ceny – jejich seznam najdete zcela dole.

V čem se soutěžilo?

Soutěžní lahvička s rousky pylu

Pokaždé jsme se vás ptali, kolik rousků pylu obsahuje jedna malá lahvička umístěná na našem stánku. Pro porovnání byla k dispozici také lahvička přesně se 100 rousky, to aby nebyl váš odhad v úplně jiných dimenzích.


Uprostřed lahvička se 100 kousky pylu, vpravo soutěžní lahvička, u které jste počet tipovali

Seznam výherců


Výherci soutěže z veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2014 v Praze (17.-18.10.2014)

Nejméně, 200 rousků, tipovala paní Bláhová, nejvyšší tip 10 000 000 rousků tipovala Michaela Mašková. A kolik že těch rousků na Interbeauty Prague? Celkem 3 941. Jak jsme psali v článku z Prahy Holešovice.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Martina Repčíková, Úvaly
  2. pobyt v Hotelu Praha – Ivana Jeřábková, Broumov
  3. vynikající pivo z Clocku – Veronika Hrubá, Lázně Toušeň
  4. balíček kosmetiky Pleva – Michaela Lemeškinová, Dobřejovice
  5. balíček kosmetiky Pleva – Soňa Horká, Velké Meziříčí

Výherci soutěže z výstavy ŽIVOT NA ZAHRADĚ 2014 v Ostravě (26.-28.9.2014)

Nejméně, 100 rousků, tipoval Václav Kuska, nejvyšší tip 10 656 000 rousků tipovala Věra Halamová. A kolik že těch rousků na Životě na zahradě? Celkem 7 004. Jak jsme psali v článku z Ostravy.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Jan Pavlica, Hutisko-Solanec
  2. pobyt v Hotelu Praha – Marie Vavříčková, Karviná
  3. vynikající pivo z Clocku – Bedřiška Bergrová, Ostrava
  4. balíček kosmetiky Pleva – Jaroslav Linhart, Ostrava
  5. balíček kosmetiky Pleva – Vilém Parma, Krnov

Výherci soutěže z veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2014 v Praze (5.-6.9.2014)

Kromě pěti základních cen jsme obdarovali ještě výherce v předem neplánovaných kategoriích – za nejnižší a nejvyšší tip. Nejméně, 400 rousků, tipovala Lucie Hložková z Těmic, nejvyšší tip 50 327 254 rousků má na kontě Monika Řeháčková z Prahy. Obě výherkyně získávají lahvičku medoviny, gratulujeme! A kolik že těch rousků na World of beauty bylo? Celkem 11 594. Jak jsme psali v článku z Prahy Letňany.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Jana Šulcová, Kutná Hora
  2. pobyt v Hotelu Praha – Roman Honzák, Mělník
  3. vynikající pivo z Clocku – Jiří Kratochvíla Praha
  4. balíček kosmetiky Pleva – Lucie Sobková Praha
  5. balíček kosmetiky Pleva – Jitka Tinková, Uherské Hradiště

15.12.2015 – předání výher soutěžícím z veletrhu Interbeauty 2014

předání výher interbeauty 2014 pleva

18.10.2015 – předání výher soutěžícím z veletrhu World of beauty & spa 2014


O co se soutěžilo?

Zámek PotštejnZámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené stylovým nábytkem a dobovými doplňky, čekají na vás luxusní koupelny, moderní LCD televizory a WiFi. Více fotografií si můžete prohlédnout zde. Vyhrát lze dvoudenní pobyt pro dvě osoby včetně prohlídky interiérů.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku Sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století. K dispozici je celkem devět dvoulůžkových pokojů a restaurace s až 58 místy.

Hotel je situován v podhůří Orlických hor, odkud jsou v zimě dobře dostupná lyžařská střediska v Deštné či v Říčkách. Krásné jsou ale i letní a podzimní turistické trasy okolo řeky Divoká Orlice, skvělý je také Westernový kemp Vochtánka. Hrajeme o jednodenní pobyt pro dvě osoby včetně snídaně a poukazu do restaurace.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem.

Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Nejvíce stupňů má řada Twist (14°), nejméně světlé výčepní pivo Hektor (10°). Pokud fandíte malým pivovarům a máte rádi originalitu, Clock vás dostane. Vyhrát lze 7 litrů piva a dva keramické podtácky Clock.

Pivovar Clock

Čtvrtou a pátou cenu tvoří dárkové balíčky naší kosmetiky. Nejprve je to balíček složený z prestižní kosmetiky Honeyline, kterou se rádi chlubíme. Patří vůbec k tomu nejlepšímu, co vyrábíme. V balíčku najdete tělové mléko a denní a noční krém. Celková hodnota balíčku je přes 2000 Kč, takže stojí opravdu za to.

Poslední výherce se může těšit na oblíbenou medovinu a čtyři kousky z klasické řady medové kosmetiky. Patří mezi ně medový krém proti vráskám, pleťové mléko s mateří kašičkou, medový oční krém a medová pěna do koupele.

Sdílejte produkt s přáteli