Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Zákazníci hodnotí Propolisovou zubní pastu pro svěží dech

Zákazníci hodnotí Propolisovou zubní pastu pro svěží dech

Všem zákazníkům, kteří si u nás v minulých měsících koupili Propolisovou zubní pastu pro svěží dech, jsme zaslali zevrubný dotazník s žádostí o hodnocení produktu. Ptali jsme se na pocit svěžího dechu, účinky pasty v souvislosti s vybělením zubů, ale zajímala nás také důkladnost i pravidelnost jejich ústní hygieny.

Průzkumu se zúčastnilo 94 respondentů, proto jeho výsledky považujeme za velmi reprezentativní a také nesmírně potěšující, protože kdyby měla Propolisová zubní pasta dostat vysvědčení, byly by to jedničky odshora až dolů.

Pocit svěžího dechu a jeho výdrž

Naše Propolisová pasta pro svěží dech obsahuje mimo propolisu také větší podíl máty právě pro svěží dech. Díky účinným látkám se při pravidelném čištění propolisovou pastou můžete zbavit zubního kamene, který bývá častou příčinou nepříjemného zápachu z úst.

„Velmi příjemný pocit v ústech a dlouho svěží dech.“

Lucie

„Velice mi vyhovuje, nedráždí dásně.“

Zuzana

Naši respondenti zkoušeli Propolisovou zubní pastu pro svěží dech přibližně tři týdny a hodnotili, jaké účinky pociťovali. Neuvěřitelných 96,8 % respondentů potvrdilo, že mají po vyčištění zubů pocit svěžího dechu. Tento pocit vydržel navíc poměrně dlouhou dobu. U 17 % respondentů trval 4 hodiny, což je prakticky od rána do oběda. 41,5 % dotazovaných vydržel pocit svěžího dechu 2 hodiny, tedy přibližně do první svačiny nebo kávy. 38,3 % vydržel celou hodinu, pouze jednotkám respondentů svěží pocit nevydržel.

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Celkový dojem: jsem nadšen!

Když jsme se zeptali na hodnocení produktu a celkový dojem, odpovědi nás skutečně překvapily – vůbec jsme totiž nečekali tak kladnou odezvu. Rovných 33 % respondentů udává, že jsou Propolisovou zubní pastou nadšeni. A my jsme zase nadšeni z takového hodnocení, je pro nás ohromnou motivací, když zákazníci ocení naši práci a když naše produkty pomáhají ke kráse a zdraví. Obrovskému množství respondentů zubní pasta vyhovuje a jsou s ní velmi spokojeni – odpověď líbí se mi zvolilo neuvěřitelných 66 %. Takového hodnocení si opravdu vážíme a velmi za něj děkujeme.

Hodnocení Propolisová zubní pasta pro svěží dech - Pleva

Pasta je chuťově výborná a dovede vybělit zuby

Čištění zubů je pro většinu z nás každodenní záležitost, proto jako zákazníci logicky hledáme pastu, která nám bude chutnat nebo nám její chuť alespoň nebude vadit. Když jsme připravovali složení Propolisové zubní pasty, na její chuť jsme se zaměřovali poměrně důkladně, protože si sami potřebujeme čistit zuby takovou pastou, která je chuťově příjemná.

„Pasta má výbornou chuť a připomíná mi pastu z dětství.“

Barbora

„Chutná i mojí vnučce.“

Zdena

„Moc nepění, což je dobře, moc příjemná chuť.“

Jan

Zeptali jsme se na zkušenosti s chutí pasty i našich respondentů a výsledky nám opět podlomila kolena. Nenašel se totiž ani jediný respondent, kterému by naše zubní pasta nechutnala. Všichni byli s její chutí velmi spokojeni. Neuvěřitelných 53,2 % ji označilo za výbornou a 46,8 % respondentů uvedlo, že jim pasta chutná. I když nám pasta také velmi chutná, tak pozitivní výsledky jsme skutečně nečekali a máme z nich velkou radost.

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Ačkoli naše Propolisová zubní pasta pro svěží dech není primárně určena k vybělení zubů, svým účinným složením může k bělejšímu chrupu částečně přispět a odstranit tmavší skvrny od čaje, kávy či vína. Účinky v této oblasti jsou však velmi individuální, záleží na stavu zubů, konzumaci skvrnotvorných nápojů, kouření a dalších faktorech. Naši respondenti zkoušeli zubní pastu přibližně tři týdny, což je rovněž velmi krátká doba pro trvalejší vybělení zubů. I přes všechna vyřčená ALE jsou výsledky změny barvy zubů poměrně pěkné. Celých 48,9 % respondentů uvádí, že jejich zuby mají po používání Propolisové zubní pasty světlejší odstín. Považujeme to za velký úspěch.

Tužší konzistence, citlivější k problémům

Při slovním hodnocení mnoho respondentů uvedlo, že je překvapila poměrně tuhá konzistence zubní pasty, která nejde z tuhy vymáčknout tak lehce jako běžné zubní pasty. S hutnějším složením souvisí i další připomínka zákazníků, která směřuje k tomu, že zubní pasta při čištění méně pění. Ovšem jedním dechem dodávají, že o to více léčí a pomáhá. Protože problémy ústní dutiny jsou individuální, pustíme ke slovu především naše zákazníky:

„Vždy mi při čištění zubů krvácely dásně, po Vaší pastě se tento problém výrazně zlepšil.“

Ilona

„Výrazně nižší krvácivost dásní.“

Iva

„Zlepšil se mi stav dásní, trpěla jsem na časté záněty.“

Lucie

„Mám celý den krásné jemné zuby, nejsou ani po šesti hodinách drsné. Lepší pastu jsem zatím neměla. Děkuji za ni.“

Zuzana

„Velmi účinná jako prevence aftů. Zatím funguje, při používání této pasty minimální výskyt vřídků. Když už, tak se velmi rychle zhojí.“

Jitka

A kdo nám vlastně odpovídal?

Naši respondenti jsou ve věku od 20 do 65+ let zastoupeni v jednotlivých věkových kategoriích poměrně rovnoměrně. Více než polovina z nich navštěvuje zubního lékaře pravidelně dvakrát ročně, necelých 30 % k němu zajde jednou do roka a 13,8 % respondentů ho navštěvuje pouze při obtížích. 25 % dotazovaných trpí zubními kazy, 32 % se s nimi setkává občas a 42,4 % zubními kazy netrpí.

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Hodnocení Propolisové zubní pasty pro svěží dech

Většina respondentů si čistí zuby manuálním zubním kartáčkem, velmi oblíbený je měkký a velmi měkký kartáček. Na třetí příčce se umístil kartáček střední a kartáček tvrdý využívají jen 2 % respondentů. Necelých 15 % respondentů používá elektrický zubní kartáček. Ústní hygiena většiny respondentů se neobejde bez dentálních pomůcek. Nejoblíbenější jsou mezizubní kartáčky, které používá více než polovina respondentů. Oblíbená je i ústní voda, po níž pravidelně sahá 41,9 % respondentů. Na třetí příčce se umístila dentální nit.

Zuby si naši respondenti čistí dvakrát či jednou denně, a to v polovině případů dvě minuty, v 16 % do jedné minuty a ve 28,7 % déle než dvě minuty. Naši respondenti jsou z naprosté většiny 85,1 % nekuřáci, ovšem alkohol si rádo dá 67,7 % respondentů.

Všem respondentům bychom chtěli poděkovat za čas, který věnovali našemu dotazníku a jeho otázkám, velmi si vážíme vaší zpětné vazby.
 

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit