Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Zveme vás do Prahy na veletrh kosmetiky Interbeauty podzim 2014

Zveme vás do Prahy na veletrh kosmetiky Interbeauty podzim 2014

POZVÁNKA NA VELETRH KOSMETIKY PODZIM 2014

Přijďte navštívit náš stánek na největší podzimní veletrh kosmetiky a kadeřnictví v ČR. Interbeauty Prague spojuje nabídky kosmetických produktů a služeb společně s lékařskými konzultacemi a poradenstvím. V průběhu pátku a soboty najdete na jednom místě přehled kosmetických novinek, lze vyzkoušet řadu přípravků a procedur na vlastní kůži, kdy se seznámíte s revolučními zkrášlovacími a relaxačními technikami. Pro návštěvníky je připraven oblíbený Make-up point, program Prevence zdraví a také setkání s osobnostmi veletrhu se zajímavými přednáškami.

Jaké je zaměření veletrhu kosmetiky?

Veletrh kosmetiky bude tradičně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména: anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními tématy budou: kosmetika, manikúra pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo.

Kdy a kde?

V pátek a sobotu 17. a 18. října 2014 na výstavišti v Holešovicích [mapa].

Co vše na výstavě uvidíte?

Kolem vlasů se bude točit část nabídky vystavovatelů i doprovodného programu. Můžete zde vidět světové trendy v účesech, pro milovníky kadeřnických vychytávek je připravena velkolepá vlasová show. Skvělou inspirací v přímém přenosu bude kadeřnická show se seminářem, podrobnými ukázkami a výkladem střihových a barvicích technik Akademie BES Miláno PLANETS. Těšit se můžete také na módní přehlídku luxusního spodního prádla značky Werso na finalistkách exkluzivní soutěže o nejkrásnější českou fotomodelku CZECH BEAUTY.

Víte, jak být letos snadno a rychle IN?

Odbornice ze Schwarzkopf Professional Karolína Kadlecová a Veronika Bušová budou na hlavním pódiu v průběhu obou dní předvádět rychlý styling od plážových až po večerní účesy.
pozvánka interbeauty prague

Přijďte se podívat také na stánek rodinné firmy Pleva

• můžete vyzkoušet celý sortiment naší kosmetiky se včelími produktysortiment rodinné firmy Pleva

• ochutnáte české medy buď bez příměsi (lipový med, akátový med, slunečnicový med a další), nebo s příměsí (květový pyl v medu, rakytník v medu, pepř v medu a další)

• ochutnáte naše poctivé medoviny z jednodruhových medů (medovina z akátového medu, medovina z lesního medu 0,5l, medovina z slunečnicového medu, medovina z lipového medu)

stánek rodinné firmy Pleva

U našeho stánku můžete vyhrát pobyt na romantickém zámku

Ve spolupráci s partnery z Potštejna Zámek Potštejn, Hotel Praha Potštejn a řemeslný pivovar CLOCK jsme pro vás připravili soutěž o pět skvělých cen. Vyhrát můžete celkem pět cen!

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámku Potštejn i s prohlídkou interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně s dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

Těšit se můžete na tipovací soutěž. Téma bude souviset samozřejmě s včelími produkty, zadání se dozvíte přímo u nás na stánku. Všechny odpovědi do dvou týdnů od skončení veletrhu vyhodnotíme, vybereme soutěžící s nejpřesnějšími tipy a společně se správnou odpovědí zveřejníme na našich stránkách.

Zámek PotštejnZámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené stylovým nábytkem a dobovými doplňky, čekají na vás luxusní koupelny, moderní LCD televizory a WiFi. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku Sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století. K dispozici je celkem devět dvoulůžkových pokojů a restaurace s až 58 místy.

Hotel je situován v podhůří Orlických hor, odkud jsou v zimě dobře dostupná lyžařská střediska v Deštné či v Říčkách. Krásné jsou ale i letní a podzimní turistické trasy okolo řeky Divoká Orlice, skvělý je také Westernový kemp Vochtánka.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší

suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem.

Pokud fandíte malým pivovarům a máte rádi originalitu, Clock vás dostane.

Jaký bude program výstavy INTERBEAUTY PRAGUE PODZIM 2014?

PÁTEK 17.10.2014

2.ročník WORLD MAKE-UP WARS 2014 /Pořadatel Pei Academy/ - Mezinárodní soutěže tvůrců vizáže, face&body make-upu, techniky airbrush, filmových a televizních maskérů na téma FILM – TOVÁRNA NA SNY

Profi Nail Design Cup 2014 - 5. Mistrovství České republiky profesionálních nehtových designérek o postup na European Masters´Award Nail Design 2015 v Mnichově

DEXTER ACADEMY – praktické ukázky masáží (Rekondiční masáže pro každodenní použití, Amma masáž, Indická masáž hlavy a šíje)

Jak být snadno a rychle IN – odborní technologové Karolína Kadlecová a Veronika Bušová představí rychlý styling od plážových až po večerní účesy s použitím produktů Schwarzkopf Professional

Makeup Group „Čistá krása“ – dezinfekce dekorativní kosmetiky, produkt získal ocenění Zlatý pohár 2014 veletrhu Interbeauty Prague za inovaci

SOBOTA 18.10.2014

2.ročník WORLD MAKE-UP WARS 2014 /Pořadatel Pei Academy/ - Mezinárodní soutěže tvůrců vizáže, face&body make-upu, techniky airbrush, filmových a televizních maskérů na téma FILM – TOVÁRNA NA SNY

ZLATÝ POHÁR 2014 veletrhu Interbeauty Prague za inovativní kosmetický produkt a metodu

MODRÁ PLANETA 2014 veletrhu Interbeauty Prague za přírodní kosmetický produkt

Jak být snadno a rychle IN – odborní technologové Karolína Kadlecová a Veronika Bušová představí rychlý styling od plážových až po večerní účesy s použitím produktů Schwarzkopf Professional

ZEN MASTER SCISSORS show featuring PAVEL BUŘIČ – hvězdná show se špičkovým kadeřníkem, který vám předvede zajímavé trendy střihy

Czech Beauty – fotomodelky a módní přehlídka luxusního spodního prádla zn. Werso

Petra Řehořková, PetraClinic – redukce celulitidy pomocí estetické rázové vlny – praktická ukázka s diváky

Sdílejte produkt s přáteli