Mléčná čokoláda s medem a pergou 60%
„Tato čokoláda byla další jistá volba. Spojili jsme kakaové boby s třtinovým cukrem a medem. Když je mléčná nesmělo chybět mléko. K této pochoutce se nám nejvíce hodila perga. Jednoduše skvost pro vaše chuťové pohárky. Vždy když si chceme trochu „osladit“ život tak si dáme „tu naši s pergou“.
Hanka Plevová
zakladatelka rodinné firmy
Jednoduché složení
V naší čokoládě naleznete jen vybrané suroviny jako jsou kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko náš med a pyl perga.
Mléčná čokoláda medem a pergou
Spojením čokolády, třtinového cukru, sušeného mléka, českého medu a pylu pergy získáme báječnou pochooutku.
Hmotnost: 47g
Perga
Co je to pyl perga?
Pyl pergu včely vyrábějí z rouskovaného pylu. Rousky pylu vznikají na nožičkách včel sbíráním pylu z květů rostlin. Rousky přinesou do úlu vrství je do buněk. Mezi jednotlivé vrstvy dávají med a výměšky svých žláz. V takto ošetřeném pylu nastává mléčné kvašení. Více se můžete dozvědět zde.
Jordi´s chocolate získávají ocenění na prestižní soutěži Academy of Chocolate v Londýně.
Mohlo by se vám líbit
Kakaové boby v medu
172 Kč S DPH
Perga - plástvový pyl perga, včelí chléb
349 Kč S DPH
marketa drobnakova
Dobrý den,
Bude, prosím, k dostání ? Děkuji
Veronika Plevová, Rodinná firma Pleva (Administrátor)
Hezký den, v dohledné době čokoláda nebude. Je mi líto. Přeji krásný den