Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

50 žen testovalo Elixír mládí. Jak uspěl?

50 žen testovalo Elixír mládí. Jak uspěl?

„Zjemnění, projasnění a celkové vypnutí pleti.“ I tak komentují ženy testování Elixíru mládí, naší letošní novinky, která pomáhá k hladké a vypnuté pleti i v pozdějším věku. Elixír mládí testovalo 50 dobrovolnic ve věku od 20 do 65 let. A my bychom se s vámi rádi podělili o výsledky testování.

Elixír mládí pro ženy, které trápí úbytek kolagenu

Víte, proč muži vypadají po třicítce a čtyřicítce stále tak dobře? Mají v pleti více kolagenu. U žen k úbytku kolagenu začne docházet už kolem 25 let, zatímco u mužů až kolem 40 let. A to je rozdíl. Proto potřebujeme pečovat o naši pleť a kolagen jí dodávat prostřednictvím kvalitní kosmetiky. I tomuto faktu jsme přizpůsobili složení Elixíru mládí, který je určený především pro ženy 45+, kterým již kolagen viditelně ubývá a naopak přibývá hlubších vrásek.

Díky mateří kašičce a složkám d'Orientine S, Vegetal Ceramides BGS a Pentavitin získá vaše pleť ztracenou pevnost a je pečlivě hydratována. O omezení tvorby pigmentových skvrn se postará výtažek z řas EPS White. Vaše pleť tak dostane vše, co potřebuje.

A jak to vidí 50 žen, které krém testovaly?

Vysoká hydratace a vypnutá pleť

96 % žen uvádí, že pociťovaly zvláčnění a hydrataci pleti. Žádná neuvedla, že by hydrataci nepocítila, a 4 % žen zatím nepozorovala žádné změny.

Pozitivních výsledků dosáhl Elixír mládí i v případě vypnutí pleti. Celých 64 % žen uvádí, že po pravidelném používání Elixíru mládí cítí výrazné vypnutí pleti, 32 % respondentek si není jistých a 4 % respondentek žádné vypnutí pleti nepociťovala. Každá pleť je zkrátka maličko jiná a některá potřebuje více času.

„Omylem jsem si ho nanesla kolem očí místo očního krému – a má velmi dobrou snášenlivost, vypnul trochu pleť i v okolí očí.“

Jana

„Zaznamenala jsem celkové vypnutí pleti a nyní čekám na další vlivy.“

Eva

Elixír mládí, hodnocení, zkušenosti, Pleva

Omezení pigmentových skvrn a vyhlazení vrásek

Protože krásná pleť začíná u její perfektní struktury a sjednocené barvy, zaměřili jsme se na tyto dva časté problémy již při tvorbě Elixíru mládí. Pro omezení tvorby pigmentových skvrn obsahuje Elixír mládí výtažek z řas SP White a pro vyhlazení hlubších vrásek hned tři důležité ingredience: mateří kašičku, d'Orientine S a Pentavitin, který zmírňuje vysoušení pleti.

„Pociťovala jsem celkové zjemnění a projasnění pleti.“

Iva

A jak to všechno dohromady zabírá? Zeptali jsme se žen, které ho testovaly. Celých 23,4 % žen potvrdilo, že jsou vidět drobné změny. 6,3 % žen uvádí, že změny jsou viditelné. Největší část žen, konkrétně 42,6 % potřebuje více času na to, aby se změny mohly projevit, a zkrátka si ještě nejsou hodnocením jisté. 27,7 % žen pak žádné změny nezaznamenalo.

Elixír mládí by měl díky svému složení pomáhat s vyhlazením vrásek. A jak se mu to podle žen daří? 52,1 % žen zaznamenovalo drobné změny, což považujeme za velký úspěch. 8,3 % žen uvedlo, že změny jsou viditelné. 33,3 % žen potřebuje více času na to, aby mohlo výsledky zhodnotit. 6,3 % žen pak nezaznamenalo v oblasti úbytku a vyhlazení vrásek žádnou změnu.

Elixír mládí, hodnocení, zkušenosti, Pleva

Vstřebávání krému

Žádná z nás si (bohužel) nemůže ráno dovolit v koupelně strávit hodinu. Často se musíme spokojit s půl hodinou, dvaceti či deseti minutami. Proto je důležité, aby se kosmetické přípravky velmi rychle vstřebávaly. Na vstřebávání Elixíru mládí jsme se proto zeptali našich 50 respondentek. 88 % z nich uvedlo, že se Elixír mládí vstřebal ihned. 12 % žen odpovědělo, že vstřebávání chvilku trvalo, a žádná žena neuvedla, že by se vstřebával dlouho.

Elixír mládí, hodnocení, zkušenosti, Pleva

Sečteno, podtrženo: Co na něj říkáte?

Zeptali jsme se také na to, jaký je celkový dojem z produktu. A odpovědi nás nadchly a překvapily. 70 % žen je z Elixíru mládí nadšeno a 30 % žen se líbí. Ani jediná neuvedla, že s Elixírem mládí není spokojena. Za takové hodnocení můžeme jen poděkovat.

„Velice příjemný pocit z produktu. Jsem velice spokojena.“

Iveta

„Výrobek je mi velmi sympatický svým složením. Skvěle mi také vyhovuje váš Bambucký balzám s propolisem. Děkuji za ně!“

Petra

„Velmi jemná konzistence krému, vyhovuje mi dávkovač krému, pleť se ihned vypne. Jsem opravdu spokojená. I cena je přijatelná.“

Eliška

„Krém jsem zatím vyzkoušela jen několikrát, na noc používám více než dva měsíce Bambucký balzám s propolisem a jsem s ním hodně moc spokojená. A na den více než dva měsíce Výživný krém s mateří kašičkou 4v1, který je naprosto skvělý. Na den nyní střídám Elixír mládí s Výživným krémem. Všechny tři krémy jsou naprosto úžasné, a tak se těžko rozhoduji. Pracuji v klimatizované budově a nikdy se mi nestalo, že bych měla pleť večer vysušenou, krémy ji udrží pěkně hydratovanou celý den.“

Radka

Elixír mládí, hodnocení, zkušenosti, Pleva

Elixír mládí hodnotily ženy různého věku a povolání

Elixír mládí testovala opravdu různorodá skupina žen ve věku od 20 od 65 let. 87,8 % z nich pracuje v budově, zatímco 12,2 % venku. Většina z nich má smíšenou pleť, 26 % má normální pleť a 20 % uvádí pleť suchou. 72 % žen, které Elixír mládí hodnotily, používalo krém každý den a 26 % dvakrát až třikrát týdně. Na konkrétní věkové složení žen se můžete podívat níže. V grafu přitom převažuje jeho cílová skupina, tedy ženy 45+.

Elixír mládí, hodnocení, zkušenosti, Pleva

Přesvědčily vás výsledky testování a názory 50 žen na Elixír mládí? Vyzkoušejte ho také! Objednat si ho můžete přímo tady, nebo se na něj zeptejte ve zdravých výživách a prodejnách přírodní kosmetiky.

Podívat se na Elixír mládí s mateří kašičkou

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit