Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Dali jste si novoroční předsevzetí? Tady je to naše

Dali jste si novoroční předsevzetí? Tady je to naše

„Zhubnu, naučím se angličtinu, uklidím všechny skříně na chodbě.“ Mnoho z nás si dává každý rok předsevzetí, ale jen několika nejvytrvalejším se vše podaří dotáhnout do konce. A tak to naše raději napíšeme tady veřejně, ať máme lepší motivaci jej dodržet.

Když shrneme rok 2015, hodně se nám toho podařilo. Po aplikaci zákona o zdravotním tvrzení jsme konečně přišli na styl psaní, který je v souladu s tímto byrokratickým nařízením, a začali plnit náš e-shop zbrusu novými popisky produktů schválenými zdravotním ústavem. Také jsme začali měnit i vzhled některých krabiček, aby se vám více líbily.

Podařilo se nám zkolaudovat nové, moderní výrobní prostory. Zpříjemnili jsme tak celému kolektivu podmínky k práci. U některých výrobků provádíme drobné změny v receptuře, k čemuž nás motivujete i vy díky připomínkám a vlastním postřehům. Prvním taková změna už dokonce proběhla – u vlasových vod a pleťové vody jsme posílili účinek důležitých složek.

Za všechny vaše maily a hodnocení proto moc děkujeme. Určitě mají smysl!

Po dlouhém testování a procesu schvalování se můžete těšit na několik nových výrobků. Už během pár měsíců se můžete těšit například na Bambucký balzám s propolisem. V listopadu se u nás v Potštejně zastavil štáb ČT z pořadu Herbář, který natáčel naše včelky. Moderátorka Kateřina Winterová si pak úplně poprvé zkusila vyrobit svůj vlastní balzám. Takže docela nabitý rok!

Náš tip

Jak vytrvat?

S naprosto geniálním návodem přišel magazín Forbes.cz – každý den stačí udělat 5 dřepů, nemusí jich být 50. Čtěte dále

Předsevzetí pro rok 2016 jsme si tedy dali celkem tři. První je, abychom nepolevili v inovacích stávající kosmetiky a ve vývoji nových výrobků, které obohatí náš sortiment. Druhé, abychom vám natáčeli více videí, které poté najdete v našem magazínu a na facebooku, přes který s vámi denně komunikujeme.

A třetí, abychom udrželi současnou kvalitu a pomáhali lidem prostřednictvím našich výrobků. Nadále vám chceme dělat radost výrobky z českého medu a medem nakoupeným pouze od českých včelařů. Zkrátka v kvalitě značky Pleva.

Tak to je a tak to tu slavnostně napíšeme! :-) A držíme palce i vašim předsevzetím, ať se vše povede a život je stále jen lepší a lepší.

Přečtěte si také:

Co zrovna teď dělají včelky? Pokračování článku o životě v úlu

V minulém díle jsme se podívali, co dělají včely od července do prosince, nyní nastal čas na pokračování v období od ledna do června. Jak to teď vypadá v úlu a jak proběhne nejbouřlivější období roku – jaro?

Usmívejte se – pomůžete ostatním i sobě

O úsměvu jsem kdysi četla v knížce, jejímž autorem byl Dale Carnegi. Píše v ní o hodnotě úsměvu v čase Vánoc a zamýšlí se nad tím, jaké kouzlo má úsměv. „Úsměv nestojí nic, ale znamená mnoho. Obohatí každého, komu je určen a vlastně nebere nic dávajícímu.“

Všechny články z rubriky

Sdílejte produkt s přáteli