Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Dárky z lásky (nejen k Valentýnu :)

Dárky z lásky (nejen k Valentýnu :)

Valentýn. 1. máj. Narozeniny. Svátek. Výročí svatby. Výročí seznámení a prvního hlubokého pohledu do očí. Ženy by slavily lásku pořád, ať už je únor nebo máj. Ovšem ne vždy očekávají velkorysé a zbytečně nákladné dárky. Občas stačí petrklíč z lásky nebo rozmazlovací maličkost, kterou by si samy rozhodně nekoupily.

Máme se rádi celoročně, bez ohledu na datum v kalendáři

O kvalitě vztahu a hloubce vašeho partnerského souznění nerozhoduje to, jestli dostanete k výročí nebo Valentýnu zlaté náušnice nebo zmuchlanou kytku, kterou váš drahý ulovil na benzinové pumpě cestou domů. To, jak se máte rádi, ukazuje především každodennost. Když po prvních třech měsících vztahu opadne zamilovanost, začne se ukazovat, kolik tolerance, pozornosti a velkorysosti si dokážete vzájemně poskytnout.

srdce, dárky k Valentýnu

A každý další rok, který společně začínáte, je nová zkouška pevnosti vašeho vztahu. Z lásky na první pohled se stane životní partnerství, za pár let možná role rodičů a za několik let prarodičů. A když budete mít trochu štěstí, budete se na sebe dívat stále stejně okouzlenýma očima jako první den, kdy jste se potkali. I proto je třeba uvažovat realisticky. Muži obecně nejsou příznivci velkých oslav. S výběrem dárku si často neví rady. Když přijdou na Valentýna s prázdnýma rukama, nemusí to být jenom otázka lenosti, ale také nerozhodnosti a obav z nevhodného výběru. A vybrat dárek pro muže může být často také pěkný oříšek.

„Po osmi letech vztahu jsem pochopila, že to, o co si neřeknu, nemám. A tak pravidelně posílám manželovi odkazy na hezké věci, oblíbenou kosmetiku nebo pěkné obrázky a papírenské zboží, které mi cvrnkne do nosu, ale sama bych si ho nekoupila. Když pak přijde třeba Valentýn a já rozbaluji dárkovou sadu s šampony a vlasovými vodami, na které jsem už mezitím dávno zapomněla, vždycky mě to potěší a říkám si, jakého skvělého chlapa mám.“

Tak komentuje svůj předvýběr dárků Hanka (34 let)

Vyberte své drahé polovičce rozmazlovací dárek

Člověka vždycky potěší, když jeho obdarovaná polovička dárek ihned otevře, vyzkouší a se zájmem se mu začne věnovat. Pokud máte s výběrem chronicky problémy a nikdy se nemůžete trefit, zkuste některou z našich dárkových sad. Každá z nich obsahuje více produktů – riziko, že se nebude vaší drahé polovičce hodit a líbit vůbec nic, je tedy poměrně nízké. Zároveň vyřešíte problém s balením a estetikou celého dárku: zabalili jsme je totiž za vás. A co bychom doporučili?


Voňavé potěšení

Voňavé potěšení

Překvapte svou milovanou voňavým dárkem, který potěší hned několikrát a prozradí jí, že vám na ní záleží. S bylinným polštářkem darujete dobrý spánek a provoněné sny, jemné medové mýdlo ukrývá malé milé překvapení, bylinný pytlíček s levandulí, bylinkou lásky, provoní domov a odežene zlé duchy (moly :), díky medovému krému bude mít ruce jako v bavlnce, medový balzám vykouzlí sladce voňavé rty k zulíbání a medově vonící svíčky romantickou atmosféru.

Kouknout na sadu Voňavé potěšení


Včelí péče pro muže

Včelí péče pro muže

Ačkoliv pánové většinou tvrdí, že žádnou kosmetiku nepotřebují, základní věci jim vždy udělají radost. Sprchový šampon a vodu po holení využijí snad všichni a díky Pánskému krému s propolisem už vám nebudou (nenápadně :-) používat ten váš. Bylinný polštářek zažene stresy z práce a svíčka může třeba zažehnout jiskru romantického večera ve dvou....

Kouknout na sadu Včelí péče pro muže


Degustace - zážitek pro celou rodinu

Degustační sada medů

Sladký tip na dárek z lásky pro všechny mlsaly, milovníky medů a zajímavých chutí. Tato lahodná sada obsahuje 8 skvělých medíků s příměsemi a přímo se nabízí pro společné mlsání, ochutnání každého z nich bude pro vaše chuťové pohárky novým zážitkem.

Dárková sada obsahuje také dřevěnou lžičku, která je pro nabírání medu ideální a navíc si tak medy můžete vychutnat klidně hned, ať už jste kdekoli.

Kouknout na degustační sadu medů


Medový balíček pro ženy

Medový balíček pro ženy

Ženy touží po lásce. Něze. Rozmazlování. A pozornosti. Jednu malou pozornost jim můžete přinést díky této dárkové sadě. Voňavá sada pro medové rozmazlení potěší každou milovnici sladkého medu a kvalitní kosmetiky, která těží z jeho účinků. Touhle dárkovou sadou totiž jednoznačně řeknete: Užij si svoji medovou chvilku, moje drahá.

Pleťový krém s medem pro sametově hebkou pleť vonící medem. Medový oční krém pro péči o citlivé oční okolí. Jemné medové mýdlo provoní pokožku i koupelnu. Květový med když přijde chuť na něco sladkého, nebo pro kosmetické využití třeba v domácí pleťové masce. A jako sladká tečka domácí medový perníček.

Kouknout na sadu Medový balíček pro ženy


dárková sada Pro skvělého chlapa

Pro skvělého chlapa

Název sady hovoří za vše :-) Překvapte svého muže luxusní dárkovou sadou, která je šitá mužům na míru. Obsahuje pánskou kosmetiku s pořádnou porcí propolisu - zklidňující propolisovou vodu po holení, která ho po prvním použití přesvědčí, že už nechce žádnou jinou a účinný pánský pleťový krém s propolisem, vyvinutý speciálně pro specifické potřeby pánské pleti.

A krásný keramický pohárek, ve kterém bude radost vychutnat si lahodnou potštejnskou medovinu, která zahřeje na těle i na duši. 

Kouknout na sadu Pro skvělého chlapa


Dárková kazeta - Medový zážitek

Dárková kazeta - Medový zážitek

Sladké chvíle darujete své lásce také s touto sadou. Elegantní krabice s magnetickým zavíráním ukrývá trojici medů - jemný akátový, aromatický lipový a nezaměnitelný lesní. Nůž ze dřeva z černého ořechu je pro nabírání medu jako stvořený a skvěle se hodí třeba pro přípravu společné medové snídaně. Delikátní hořká čokoláda doplněná pylem perga potěší chuťové pohárky a dodá energii. Medovina z limitované edice pak bude dokonalým doplňkem romantického večera. Sada obsahuje také semínkové kuličky, tyto netradičním způsobem darované květiny mohou také symbolizovat růst a rozkvétání vašeho vztahu.

Kouknout na Medový zážitek


Dárková kazeta - Pohlazení pro dámy

Dárková kazeta - Pohlazení pro dámy

Krásná krabice obsahuje vyváženou kombinaci praktičnosti a rozmazlování. O pohlazení chuťových pohárků se postará lahodná mléčná čokoláda s květovým pylem, zlatou medailí na světové soutěži medovin oceněná medovina s červeným rybízem a pečený čaj Medová malina pro chvíle pohody. Něžnou péči citlivému očnímu okolí zajistí jemný medový oční krém a o pokožku těla a celkovou pohodu se postará masážní olej s propolisem, třeba při společné masáži za svitu voňavé svíčky ze včelího vosku. Budoucí květy ze semínkových kuliček pak budou obdarované připomínat toho, kdo je s láskou daroval.

Praktická a hezky vypadající krabice s magnetickým zavíráním navíc také určitě najde své využití, třeba na skladování dokumentů, šátků či jiných pokladů, jako rozřazovač do šuplíku a nebo třebu úplně jinak.

Kouknout na Pohlazení pro dámy


Dárková kazeta - Energie pro muže

Dárková kazeta - Energie pro muže

Tuto dárkovou sadu pro pány jsme koncipovali tak, aby kombinovala příjemné s užitečným i praktické s lahodným. Do elegantní a praktické krabice jsme zabalili dávku radosti, energie, péče o tělo i potěšení pro chuťové pohárky.

Obdarovaný v sadě objeví chutí a energií nabitou hořkou čokoládu s pylem perga, tekuté blaho v podobě potštejnské medoviny, přírodní energetický drink Erebos Honey pro osvěžení těla i mysli a pro pokožku v plné síle je zde Pánský krém s propolisem a Balzám s CBD olejem a propolisem. Sadu doplňuje originální dřevěná karabina a semínkové kuličky, které potěší všechny muže, kteří oceňují krásy přírody a rádi z ní čerpají energii. 

Kouknout na Energii pro muže


dárek z lásky dárková sada Sladké okouzlení

Sladké okouzlení

Hledáte malou, milou a sladkou pozornost pro vaši drahou polovičku? Tahle sada s naší lahodnou potštejnskou medovinou a neodolatelnou 74% čokoládou s rouskovaným pylem udělá radost pánskému i dámskému protějšku. Pak už stačí jen zapálit voňavou svíčku ze včelího vosku a užít si hezký večer ve dvou...

Kouknout na sadu Sladké okouzlení


dárková sada Luxusní medoviny Jin - Jang

Luxusní medoviny Jin - Jang

Originální dvoubarevná sada medovin dvou jedinečných chutí se nejmenuje Jin a Jang jen tak pro nic za nic! V teple ochladí, v zimě zahřeje, přes den potěší, v noci pobaví... Krásnou sadou jednodruhových medovin potěšíte každého milovníka či milovnici dobrého pití.

Medovina z lesního medu naláká nádhernou barvou a potěší plnou chutí a průzračná medovina z akátového medu nadchne svou jemností. Obě jsme připravili s velkou péčí a jsme na ně pyšní, stejně jako na možnost přibalit k nim kalíšek zvoucí k ochutnání z chráněné dílny Kopeček. Tak na zdraví!

Kouknout na sadu Luxusní medoviny Jin - Jang


Pokud byste chtěli svou lásku k Valentýnu (a nejen k němu) obdarovat nějakou jinou pozorností, určitě si vyberete z našich tipů na dárky z lásky. Inspiraci na vykouzlení romantické nálady najdete také v článku Jak vyznat lásku na sv. Valentýna. A pokud jste si nevybrali z námi vytipovaných dárkových sad, podívejte se i na další, které jsme pro vás sestavili, zabalili a načančali, najdete mezi nimi i čtyři valentýnsky laděné novinky. Vše je připraveno a hotovo. Vám stačí jenom říct: "Mám tě rád, přesně takovou/takového, jaká/ý jsi."

Kouknout na všechny dárkové sady

 

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit