Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Jak vybrat dárek pro muže

Jak vybrat dárek pro muže

Poradíme vám, jak vybrat dárek pro vaše drahé druhé polovičky, tatínky, dědečky i syny. A protože z vlastní zkušenosti víme, že s dárky pro muže to občas není legrace, připravili jsme pro vás několik zaručených tipů na naše přírodní a účinné produkty. Pokud chcete opravdu vsadit na jistotu, můžete zvolit některou z našich dárkových kazet. Vybrali jsme do nich ty nejoblíbenější produkty, prakticky je nakombinovali a vkusně zabalili. Stačí objednat a potřást vašemu oblíbenému muži pravicí.

Dárky pro manžela, přítele, tátu i dědu se vybírají… ehm, občas dost těžko

Výběr dárků pro muže je v určitých situacích více než problematický. Nejednou se můžete při obdarování setkat s překvapeným výrazem či údivem nad tím, co to vlastně je za věc. Muži jsou zkrátka praktičtější, potřebují toho méně, a tak manévrovací plocha pro výběr nápaditého a přitom užitečného daru není tak veliká jako u žen. Navíc častým "nešvarem" mnoha mužů je to, že pokud něco potřebují, zkrátka si to obstarají, což prostor pro vymýšlení dárku zase o něco zužuje.

Jak vybrat dárek pro muže, hobby
Nejjistější je vycházet z jeho zájmů a koníčků

Nejvíce se vždy vyplatí odrazit se od zájmů vašeho přítele, manžela, syna, táty nebo dědy. Pokud ho zajímá historie, pořiďte mu výpravnou encyklopedii či historický román z jeho oblíbeného období. Jestliže si rád posedí u vody, poohlédněte se po nových návnadách nebo pevnějších vlascích. Pokud rád jezdí na kole, darujte mu zážitek a vyrazte s ním na víkend do vyhlášené cyklistické oblasti, kterou ještě nemá prošlapanou. Sportovcům se vždy hodí nové funkční oblečení, zatímco ajťáci si potrpí spíše na pohodlná bavlněná trička s vtipnými nápisy. I takovým dárkem můžete zazářit.

S výběrem dárku pro muže si dejte na čas

Dárky pro svého manžela nebo tatínka vybírejte vždy alespoň trošku s předstihem. Vyhnete se tak nepříjemnému poletování po obchodech a kompromisům na poslední chvíli, které obvykle nepotěší darujícího ani obdarovaného. Pěkné dárky se totiž vyplatí kupovat po celý rok a průběžně je vytahovat ze skříně. Například před Vánoci se díky takovému náskoku budete moci věnovat spíše pečení cukroví a sportování s dětmi, než sepisování seznamů dárků a marnému vybírání.

Výběr dárku můžete také nenápadně konzultovat. Pokud to jsou dobré dva měsíce předem, klidně se obdarovávaného nebojte zeptat, jestli by se mu nehodila nová lyžařská bunda nebo třeba praktické pracovní boty.

Dárky můžete ovšem konzultovat i s dalšími příbuznými – zeptejte se maminky, po čem táta touží, dejte hlavy dohromady a velkolepě ho překvapte. Babička bude nejlépe vědět, čím potěšíte dědečka. Nebo hoďte řeč s nejlepším kamarádem vašeho muže – jeho tipy vás možná zarazí, ale je tu poměrně vysoká pravděpodobnost, že sklidí úspěch. Dárky pro syna pak konzultujte se sourozencem nebo s jeho kamarády, kteří k němu mají věkově blíž a ví, co zrovna frčí a po čem srdce náctiletých touží.

Muži sází spíše na klasiku

V kosmetice a oblékání muži neexperimentují zdaleka tolik jako ženy a obecně jsou v těchto dvou oblastech ve srovnání se ženami velmi nenároční. Dosvědčuje to i rozhovor, který jsem nedávno vyslechla. Přítel mé kamarádky vyšel z koupelny a hned jsme ho musely pochválit, jak krásně voní. „Aby ne,“ pronesl žertovně, „právě jsem použil fungl nový deodorant, který jsem dostal pod stromeček v roce 2019. Ovšem dostávám nějakou vůni prakticky každý rok, takže jich tu mám ještě pět do zásoby.“ K takovým situacím u žen zpravidla nedochází.

Jak vybrat dárek pro muže
Vybrat pro muže to pravé může být oříšek...

Z mužských úst také málokdy uslyšíme, jak se těší, až vyzkouší nějaký nový přípravek nebo produkt. Naopak se setkáme se zmatkem a nepochopením, když šampon, který si kupuje už dobrých deset let, začnou prodávat v novém balení nebo ho zamění za účinnější produkt.

Ne nadarmo kolují světem vtipy o druzích šamponů pro muže a pro ženy. Zatímco pro ženy existují šampony pro jemné vlasy, pro mastné vlasy, pro barvené vlasy, pro poškozené vlasy, pro větší lesk nebo větší objem, u mužů je tomu jinak. Šampony pro muže jsou zpravidla 3v1: na mytí vlasů, na mytí těla a na mytí auta.

I když se jedná o nevinný žert, něco pravdy na tom bude, protože mužům se obecně vybírá kosmetika poměrně těžko. Proto jsme pro vás vybrali takové kosmetické produkty, které vaši blízcí určitě rádi využijí, neurazí je, ale naopak potěší.

Nejlepší pánská kosmetika

Z naší nabídky jsme vybrali několik samostatných produktů, se kterými podle našeho názoru nešlápnete vedle. Objednávají si je totiž i samotní muži.

Pánský sprchový krém s propolisem, dárek pro muže

Pánský sprchový krém s propolisem

se mužům zamlouvá, protože plně respektuje jejich filozofii – rovnou k věci. Má totiž maximální mycí účinek, mohou ho tedy používat automechanici, zedníci, extrémní sportovci i vášniví zahrádkáři. Nejen, že dobře zbavuje mastnoty a spolehlivě umyje všechny nánosy nejrůznějších šmírů, hlíny a olejů, ale pokožku současně i hydratuje a je šetrný k její ochranné vrstvě.

Zároveň není navoněný tak, že by s ním muži nevydrželi v jedné koupelně. Chápeme totiž, že nemají v oblibě příliš intenzivní vůně nebo klasické vůně typu oceán či citrón. Vůně Pánského sprchového krému s propolisem je tedy úplně jinačí – při její tvorbě jsme se inspirovali horami a svěžím orlickým vzduchem.


šampon s propolisem, padání vlasů, proti lupům


Šampon s propolisem

je mezi našimi zákazníky velice oblíbený. Ač to pánové neprozrazují tak snadno, po silných a zdravých vlasech touží stejně jako ženy. Šampon s propolisem dobře umývá a zbavuje mastnoty, díky neutrálnímu pH přitom ale nevysušuje pokožku.

Propolis podporuje regeneraci vlasů, posiluje je a skvělou službu předvádí také v boji proti lupům. Stejně tak v případě nadměrného vypadávání vlasů, lze propolis jedině doporučit. Pro dosažení skvělých výsledků doporučujeme Šampon s propolisem používat v kombinaci s Vlasovou vodou s propolisem, která účinky šamponu znásobuje.


Pánský medový sprchový šampon, dárek pro muže

Pánský medový sprchový šampon

Ideální dárek pro všechny muže, kteří nemají chuť, nebo čas přemýšlet, po čem ve sprše sáhnout. Složení medového sprchového šamponu je přizpůsobené pro kompletní péči o celé tělo, tedy včetně vlasů. I když je pro vlasy vhodnější používat speciální šampony s lepšími účinky, chápeme, že efekt 2v1 je pro mnohé muže ideální. Proto není problém používat výhradně jen tento šampon a na další přípravky zapomenout.

I přes skvělé mycí účinky je medový sprchový šampon velmi jemný, nedráždí ani velmi citlivou pokožku a je vhodný pro každodenní používání. Pánský medový sprchový šampon je oblíbený i díky své příjemné vůni, kterou si chválí nejen sami pánové, ale i jejich drahé polovičky.


Voda po holení s propolisem, dárek pro muže

Voda po holení s propolisem

patří k našim letitým stálicím. Protože při holení dochází k fyzickému podráždění horní vrstvy pokožky a v horším případě i narušení její celistvosti, potřebuje pokožka po holení jemnou, ale účinnou přírodní péči. Pro tyto účely je hojivý propolis jako dělaný, proto si ho oblíbilo mnoho našich zákazníků. Báječně mírní podráždění a napomáhá hojení drobných ranek, další složky vody po holení pak pleť přiměřeně zjemňují a čistí. Skvělá voda pro každý typ pleti.

I když váš drahý používá perfektní a ostrou žiletku, na pokožce je spousta nerovností a drobným poraněním lze občas jen stěží zabránit. Ovšem díky Vodě po holení s propolisem můžete napomoci jejich hojení.


Balzám na popraskanou pokožku, dárek pro muže

Balzám na popraskanou pokožku

je taková KáPéZetka pro muže, které trápí oděrky, hrubé paty, popraskané ruce nebo hrubá pokožka po sportu. Vysušená pokožka může potrápit jak sportovce, tak manažery. Je spojena s každodenní kancelářskou prací v nezdravém a vysušeném prostředí a při sportu zase bývá podrážděná potem a po něm zase vysušována sprchováním. Zároveň se často nevyhne drobným mechanickým poškozením, otlakům a odřeninám.

Na všechny tyto drobné problémy většinou nenajdete nic šikovného v lékárničce, proto jsme připravili speciální balzám na popraskanou pokožku s propolisem, který uvede hrubou a popraskanou pokožku do hebkého a jemného stavu. Váš milý se pak bude moci plně soustředit jen na svůj zážitek ze sportu samotného.


Lahodný dárek v lahvi

Narozdíl od kosmetiky, když přijde na alkohol, muži rádi zkusí něco nového. Je-li tedy váš zamýšlený obdarovaný milovníkem kvalitního pití, vyberte mu z široké nabídky našich medovin.

Medoviny Pleva

Kromě kvalitní kosmetiky se včelími produkty je totiž výroba poctivých medovin naší další parketou. Při jejich výrobě dbáme na čistě přírodní složení, proto neobsahují žádné konzervační látky, barviva, nejsou dokyselovány ani doslazovány.

A abychom zachovali maximum důležitých látek z medu, vyrábíme všechny naše medoviny kvasným procesem za studena - to znamená, že se med před přidáním kvasinek nevaří a teplota medového nápoje nikdy nepřekročí 40 °C.

Najdete mezi nimi naši tradiční Potštejnskou medovinu z prvních jarních květových medů, lahodné medoviny jednodruhové, které se vyrábí vždy z medů jednoho druhu, a také naše jedinečné medoviny, které vyrábí Milan Pleva pro potěšení v malých limitovaných edicích, proto se jejich nabídka průběžně neustále mění. Jsou to medoviny inspirované přírodou a obohacené o nějaké ovoce nebo bylinku, často z naší Potštejnské zahrady.


Medovec z Potštejna 0,5 l


A pokud si obdarovaný občas rád dopřeje něco ostřejšího, určitě ho potěšíte naším Medovcem z Potštejna. Medovec z Potštejna vzniká z báječně vyzrálé potštejnské medoviny, kterou jsme archivovali celých 5 let a poté nechali vypálit v malé rodinné palírně Dlabka, ve které si nás získali svým nadšením pro řemeslo, kterému perfektně rozumí.

A po vypálení necháváme naši medovou pálenku několik týdnů zrát ve specifickém prostředí úlu za působení včelího záření. Díky svému kvalitnímu základu v podobě zastudena kvašené archivní potštejnské medoviny se Medovec může pyšnit charakteristickou vůní medu a výraznou chutí vyzrálé medoviny.


Medovec z Potštejna zrající v dubovém sudu 0,5 l



Pro fajnšmekry jsme letos připravili ještě další lahůdku – Medovec ze sudu. Část letošní várky Medovce jsme nejprve nechali půl roku zrát v dubovém sudu. Během zrání jsme Medovec průběžně ochutnávali, abychom zajistili, že dozvuk dřevěného sudu nebude příliš silný a nepřebije charakteristickou chuť samotného Medovce.

A povedlo se na jedničku - zrání v sudu chuť potštejnského Medovce obohatilo o jemné tóny dřeva a vanilky, přesto si stále zachovává svoji typickou medovinou chuť. Po stočení do lahví putoval do úlu, kde stejně jako klasický Medovec ještě několik týdnů dozrával ve včelím záření.


Nechte to na něm

Z vlastní zkušenosti moc dobře víme, že někdy je těžké trefit se dárkem do vkusu. Obzvláště, pokud si obdarovaný rád vybírá věci podle sebe a nebo si vše po čem touží zkrátka obstará sám. Pokud si tedy s výběrem toho pravého dárku nebudete jistí, můžete přenechat volbu na obdarovaném a darovat mu dárkový poukaz, aby si svůj dokonalý dárek mohl vybrat sám přesně podle svého gusta, třeba u nás :-)

Dárkové poukazy pro muže

V naší nabídce najdete dárkové poukazy, které lze uplatnit na všechny naše výrobky – od hojivé a pečující kosmetiky pro tělo i pro pleť se včelími produkty, přes knihy, různé dobroty inspirované chutěmi z úlu a další dárky až po širokou nabídku voňavých dárkových balíčků a našich poctivých medovin, mezi kterými najdete také náš Medovec.

Náš dárkový poukaz je skvělým řešením nejen v případě, kdy si s výběrem toho pravého dárku nejste jistí, ale také tehdy, když vám na výběr nezbývá dostatek času. Jeho elektronickou formu můžete totiž objednat třeba i na Štědrý den (jen to musíte stihnout do 15 hodin). A jakmile vám přistane v emailu, stačí ho jen vytisknout a darovat.

Úspěch mívají také dárkové poukazy na zážitky, toužil se váš milovaný v dětství stát například popelářem? I tuto zkušenost mu můžete dopřát! Mnoho mužů zase ocení školu smyku, aby si mohli být jistí, že své drahé dovezou vždy v pořádku. Zkuste zapátrat po jeho tajných přáních...

Dárkové sady pro skvělé muže

Připravili jsme pro vás také celou řadu oblíbených dárkových sad určených pro tatínky, dědečky, partnery, manžely i syny. Všechny jsou úhledně zabalené a pečlivě sestavené tak, aby vašim drahým udělaly co největší radost. Pro muže ve svém životě objednávají naše zákaznice dárkové kazety zpravidla na Vánoce, na 1. máje či Valentýna, nebo k významným životním jubileím. Věříme, že naše dárkové sady pro muže plné skvělých medovin, účinné kosmetiky se včelími produkty, medových dobrot a milých drobností pro radost vašim drahým na první pohled prozradí, jak je máte rádi. Níže jsme pro vás vybrali několik dárkových sad, se kterými u mužů určitě zabodujete, naše nabídka je však mnohem širší.

Vybírat můžete z nejoblíbenějších stálic z předchozích let, každý rok také nabídku dárkových sad doplňujeme o sady nové, ve kterých najdete i naše nejnovější produkty. A v letošním roce jsme si s nimi dali ještě o něco více práce než obvykle. Zapracovali jsme totiž na balení. Kromě obsahu, který je samozřejmě tím nejdůležitějším, můžete nyní také dárkovou sadu vybírat podle typu krabice. Naše tradiční dárkové sady v kartonových krabicích s dřevitou výplní nyní doplňují sady v kartonových krabicích s kartonovou vložkou s výseky, ve kterých produkty krásně drží i vypadají. Balíčky si tak zachovávají svůj přírodní vzhled, ale působí čistěji a elegantněji.

Dárková sada v kartonové krabici s dřevitou výplní, Pleva

Dárková sada v kartonové krabici s kartonovou vložkou s výsekem, Pleva

Vybrat si také můžete dárkovou sadu v krásné dřevěné krabici, pro kterou se určitě najde další šikovné využití. Například se svými rozměry skvěle hodí jako základ pro snadné vytvoření hmyzího hotelu. A největší novinkou jsou naše nové luxusní dárkové kazety s magnetickým zavíráním, které jsme vytvořili ve spolupráci s malou českou firmou z Pardubic. Naším cílem při jejich vymýšlení bylo vytvořit krabici, která nejen krásně vypadá, ale také něco vydrží, je praktická a díky tomu opakovaně využitelná. Elegantní černá krabice ozdobená pouze jemnou stříbrnou vlnkou tak může posloužit například na skladování dokumentů, fotografií, kravat či jiných drobností. A když se náhodou obdarovanému nikam hodit nebude, může do ní zabalit dárek pro někoho dalšího.

Dárková sada v dřevěné krabici, Pleva

Dárková kazeta s magnetickým zavíráním, Pleva

A nyní už se pojďme podívat na slíbený výběr dárkových sad pro pány:

Vánoční dárkové balíčky, Pro skvělého chlapa, pleva

Pro skvělého chlapa

Dárková sada Pro skvělého chlapa je šitá mužům na míru. Vašemu drahému v ní nabízíme pánskou kosmetiku s pořádnou porcí propolisu, který se postará o podrážděnou pleť po holení i větrem ošlehané tváře.

Propolisová voda po holení, která ho po prvním použití přesvědčí, že už nechce žádnou jinou. Účinný Pánský krém s propolisem, aby krásně voněl a vypadal stále na pětadvacet. A pro příjemné večery naši tradiční Medovinu z Potštejna – poctivou půllitrovku, která zahřeje na těle i na duši si může vychutnat z krásného tematického keramického pohárku.


Vánoční dárková sada Pro každou příležitost, Pleva

Pro každou příležitost

Perfektní dárek pro každého, kdo umí ocenit dobré pití. K medová pálence z archivní potštejnské medoviny, kterou po vypálení necháváme zrát ve včelím úlu, jsme přibalili i naši tradiční potštejnskou medovinu.

Obdarovaný tak může ochutnat i ten poctivý základ, který Medovci propůjčuje charakteristickou vůni medu a výraznou chuť vyzrálé, za studena kvašené medoviny. Tato originální dárková sada bude také skvělou volbou pro chuťové experimentátory, nebo pro pár, který se tak úplně neshodne, jestli raději alkohol tvrdý, nebo sladký :-)


Vánoční dárková sada Mužská záležitost, Pleva

Mužská záležitost

Pokud se vám kombinace potštejnské medoviny a naší medové pálenky zalíbila, ale hledáte více luxusní záležitost, pak tato Mužská je zárukou úspěchu. Je totiž praktická, protože to je přesně to, co muži ocení. Obsahuje zklidňující propolisovou vodu po holení, která obdarovaného po prvním použití přesvědčí, že už nechce žádnou jinou, pánský krém s propolisem, vyvinutý speciálně pro specifické potřeby pánské pleti a medový sprchový šampon pro tělo i vlasy, který je oblíbený mimo jiné i díky své příjemné vůni. Tradiční potštejnská medovina a z její 5leté sestřičky vypálený Medovec potěší každého milovníka dobrého pití.

Sada je zabalena v pěkné dřevěné krabici, která udělá nejen parádu pod stromečkem, ale sama o sobě je krásným dárkem, který si vždy najde své místo a využití. Obdarovaný ji například může rovnou použít na stavbu hmyzího hotelu a užít si tak nejen zábavu při jeho tvorbě, ale také radost z nového obydlí pro hmyz, který v něm na jaře najde klidné útočiště.


Dárková kazeta - Energie pro muže, Pleva

Dárková kazeta - Energie pro muže

Dárková sada Energie pro muže v našem zbrusu novém dárkovém balení by měla v očích obdarovaného rozzářit ohníčky štěstí. Elegantní dárkovou kazetu jsme koncipovali tak, aby kombinovala příjemné s užitečným i praktické s lahodným. Zabalili jsme do ní dávku radosti, energie, péče o tělo i potěšení pro chuťové pohárky.

Pro pokožku v plné síle je tu Pánský krém s propolisem a Balzám s CBD olejem a propolisem. Pro chuť a energii tradiční potštejnská medovina a energií nabitá 77% hořká čokoláda s pergou a přírodní energetický nápoj s medem. Pro radost a užitek jsme přibalili praktickou dřevěnou karabinu a malý kousek louky v kuličkách.


dárková kazeta pro muže, Medový balíček pro radost

Medový balíček pro radost

Sadou Medový balíček pro radost potěšíte všechny muže, kteří si dovedou vychutnat i "obyčejné" chvíle v životě a také všechny milovníky medu. Poklidné večerní posezení při svitu voňavé svíčky ze včelího vosku a ochutnávání lahodné Potštejnské medoviny, která zahřeje a rozradostní srdce i mysl. Sladké ráno s výborným českým medem. Nadýchaný domácí medový perníček k zakousnutí, když přijde chuť.

Nově jsme tuto velice oblíbenou sadu zabalili do krabice s kartonovou vložkou s výseky pro jednotlivé produkty namísto dřevité výplně a vybrat si můžete ze dvou barevných variant - klasické hnědé, nebo černé. Která se vám líbí?


dárková sada pro muže, Včelí dobroty

Včelí dobroty

Touto sadou plnou chutí inspirovaných včelami potěšíte každý mlsný jazýček. Sladká snídaně s medovým müsli s ovocem, medem a květovým pylem. Lahodná hořká čokoláda s květovým pylem, nebo jeden z báječných medů s příměsí když přijde chuť na zdravý mls. Příjemný večer se sklenkou poctivé medoviny. A radost z rozkvétajícího života, ukrytého v malých semínkových kuličkách, jejichž květy budou zároveň poděkováním pro včely za jejich dary.


Vánoční dárkové balíčky, Pro něho, pleva

Pro něho

Protože dobře víme, že ne každý muž ocení hromadu kosmetických produktů, sestavili jsme tuto dárkovou sadu, která spojuje příjemné s užitečným. Propolisový ústní spray pomáhá nejen při bolesti v krku, ale také zajistí svěží dech, voda po holení s propolisem zamezí podráždění pokožky i zarůstání vousů, báječná potštejnská medovina zpříjemní večer a díky Louce v kuličce si obdarovaný snadno dokáže, že zvládne vypěstovat pár květin pro potěchu oka i včelek :-)


Dárková kazeta - Medový zážitek, Pleva

Dárková kazeta - Medový zážitek

Dárkovou kazetou Medový zážitek se tak trochu vracíme k našim začátkům. U zrodu naší firmy stály totiž ty nejvyhlášenější medy z celého okolí a kvalitní včelí produkty. Postupně jsme k nim začali přidávat účinnou přírodní kosmetiku i kdejakou radost.

A právě takový by měl Medový zážitek zabalený v elegantní krabici s magnetickým uzávěrem být – především o radosti z praktického a chutného dárku i ze samotného obdarování.


Vánoční dárková sada Luxusní medoviny Jin - Jang, Pleva

Luxusní medoviny Jin - Jang

Originální dvoubarevná sada medovin dvou jedinečných chutí se nejmenuje jin a jang jen tak pro nic za nic! V teple ochladí, v zimě zahřeje, přes den potěší, v noci pobaví... Krásnou sadou jednodruhových medovin potěšíte každého milovníka kvalitní medoviny.

Medovina z lesního medu naláká nádhernou barvou a potěší plnou chutí a průzračná medovina z akátového medu nadchne svou jemností. Obě jsme připravili s velkou péčí a jsme na ně pyšní, stejně jako na možnost přibalit k nim kalíšek zvoucí k ochutnání z chráněné dílny Kopeček. Tak na zdraví!


dárková sada pro muže, Pozornost z úlu pro pány


Pozornost z úlu pro pány

Milá pozornost pro pány, na níž jistě každý praktický muž ocení především to, že neobsahuje žádné zbytečnosti. Medový sprchový šampon se hodí pro rychlou sprchu po sportu i dlouhé vyvalování ve vaně a postará se o důkladné umytí těla i vlasů. Ústní voda s propolisem rozzáří jeho úsměv a poctivá potštejnská medovina mu zase zpestří večery. A k tomu ještě kousek rozkvetlé louky pro včely a brouky.

Dárková sada Pozornost z úlu pro pány je také zabalena v pěkné dřevěné krabici, která se kromě jiného dá díky svým rozměrům skvěle využít pro snadnou výrobu na hmyzího hotelu.


dárková sada pro muže, Degustace - zážitek pro celou rodinu

Degustace - zážitek pro celou rodinu

Máte-li doma milovníka medu a zajímavých chutí a žádným sladkým ho nikdy neurazíte, potěšte ho degustační sadou medů. Může v ní objevovat chutě 8 výborných medů s příměsí z naší nabídky. V každé skleničce je jiná příměs: mateří kašička, propolis, květový pyl, guarana, rakytník, ženšen, schizandra, pohyb, kakaové boby nebo zázvor. Medy s příměsí jsou báječné nejen pro potěšení chuťových pohárků, ale i pro své účinky.

Součástí sady je ručně vyráběná dřevěná lžička, ideální právě pro nabírání medu. Má mimo jiné tu úžasnou vlastnost, že při styku s potravinami neničí blahodárné látky v nich obsažené.


Věříme, že si z našich produktů a dárkových sad vyberete dárek, který obdarovanému udělá radost. V tomto článku jsme pro vás vybrali jen některé z dárkových sad pro muže, pokud jste tedy nenašli tu pravou, podívejte se na kompletní nabídku:

Kouknout na všechny dárkové sady pro muže

 

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit