Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Letos jsme opět na výstavách a soutěžíme. Podívejte se na výsledky.

Letos jsme opět na výstavách a soutěžíme. Podívejte se na výsledky.

A máme tu další řadu veletrhů! Jeden z nich už proběhl, na další se teprve můžete těšit. A na každém z nich budeme opět soutěžit. Možná jste vyhráli právě vy – v tomto článku se dozvíte všechny výsledky a správné odpovědi.

Nejstarší výsledky najdete níže, nejnovější nahoře. Na jaře 2015 můžete soutěžit na třech veletrzích v Praze. Ať už jste soutěžili na jakémkoli veletrhu, vždy jste mohli vyhrát ty samé ceny – jejich seznam najdete zcela dole.

Jaký byl postup soutěže?

Soutěžní kus vosku na stánku rodinné firmy Pleva

Samozřejmě jednoduchý! Stačilo odhadnout, jakou hmotnost má kus vosku vystavený na našem stánku, vyplnit soutěžní tiket a 1 z 5 cen může být vaše.

Na co se vosk používá?

Vosk vytváří včela dělnice ve svém zadečku. Používá ho ke stavbě plástů, do kterých matka klade vajíčka. Včely ho dále používají na ukládání medu a pylu.

Člověk se z vosku naučil dělat svíčky – to je asi první věc, která vás napadne. Využíván je ale i v celé řadě dalších oborů, jako v kosmetice (např. balzámy na rty), průmyslu (konzervace, impregnace) nebo pro výrobu forem k lití kovu. Setkat se s ním můžete ale i častěji, než si myslíte – používá se například při výrobě lentilek nebo potahovaných tablet.


Veletrhy BIOSTYL a ZDRAVÍ na festivalu EVOLUTION 2015 v Praze Holešovicích

Festival EVOLUTION 2015 Byly to opravdu nabité a těžko popsatelné 3 dny. Ten kdo tam byl,Festival Evolution biostyl zdravi 2015 stánek firmy Pleva ví o čem je řeč. Čokolády, ekologické stavby, bubnování, semináře, taiči, jóga, interaktivní hry. Setkat jste se zde mohli i se zakladatelem portálů jobs.cz a práce.cz Liborem Malým. Hlavním propagátorem celostní medicíny tu byl MUDr. Jan Hnízdil. O super potravinách pohovořili Pavla Gazdíková a Luděk Šarman. Nechyběl zde ani dietolog Petr Fořt. Iva Zadražilová radila jak se vyznat na farmářském trhu a Jiří Pykal a Anna Dostálová vyprávěli o životě na biofarmě. Sexu a tomu jak udržet životní vášeň se věnoval Andrew Barnes, Markéta Zika Koppová a Jana Mašková Zimolová. Nechyběly ani duly a rozhovory o domácích porodech, následované kontaktním rodičovstvím a alternativními výchovnými metodami. Opravdu hezký festival, kde si všichni přišli na své. Fotogalerii najdete na našem facebooku.

Seznam výherců z festivalu EVOLUTION 2015 v Praze (17.-19.4.2015)


včelí vosk - soutěž s firmou Pleva na Biostylu festivalu evolutionKus včelího vosku na festivalu Evolution vážil přesných 3548 gramů. Nejblíže byla paní Anna Jeřábková s úžasným odhadem 3550 gramů - GRATULUJEME.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Anna Jeřábková, Rumburk, tip: 3550g
  2. pobyt v Hotelu Praha – Daniel, tip: 3545g
  3. vynikající pivo z Clocku – Jana Kunová, Praha, tip: 3580g
  4. balíček kosmetiky Pleva – Veronika Málková, Malešov, tip: 3585g
  5. balíček kosmetiky Pleva – Diana Kubů, Mělník, tip: 3500g

Více fotografií zváženého včelího vosku. Fotky z předání výher naleznete níže ve fotogalerii.



Jarní INTERBEAUTY 2015 v Praze Holešovicích

Na holešovickém Výstavišti se konal veletrh INTERBEAUTY PRAGUE 2015. Všichni, které zajímá krása, kosmetikaInterbeauty Lucie Bila 2015 stánek firmy Pleva a umění s ní spojené, tam nechyběli. A jestli si pánové myslí, že to nebylo nic pro ně tak se mílí, protože se i jejich oko se mohlo pokochat uměním bodypaitingu. Pro dámy tam toho bylo ale samozřejmě k vidění víc jako například soutěže v nailartu a lash desingu jehož výherkyní se stala Lucie Valocsaiová. Neméně zajímavé bylo 6. Mistrovství ČR v Make-upu jehož výherkyní se stala Michala Kašparová. A nezapomínalo se ani na zdraví a zdraví životní styl. Zdarma jste si mohli nechat udělat vyšetření mateřských znamének, diagnózu vlasové pokožky nebo změřit zrak. Veletrh navštívilo i spoustu známých osobností a jednou z nich byla naše pravidelná odběratelka Lucie Bílá. Fotogalerii najdete na našem fecebooku.

Seznam výherců z veletrhu INTERBEAUTY 2015 v Praze (10.-11.4.2015)


včelí vosk - soutěž s firmou Pleva na InterbeautyKus včelího vosku na World of beauty vážil přesných 4234 gramů. Nejblíže byl pan Pavel Chán s nejbližším odhadem 4222 gramů - GRATULUJEME.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Pavel Chán, Horoměřice, tip: 4222g
  2. pobyt v Hotelu Praha – Klára Kubešová, Blatná, tip: 4250g
  3. vynikající pivo z Clocku – Radka Pavlovičová, Praha, tip: 4254g
  4. balíček kosmetiky Pleva – Helena Chudomelová, Praha, tip: 4205g
  5. balíček kosmetiky Pleva – Aneta Impseilová, tip: 4200g

Více fotografií zváženého včelího vosku. Fotky z předání výher naleznete níže ve fotogalerii.



Jarní WORLD OF BEAUTY & SPA 2015 v Praze Letňanech

Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015 přinesl opět mnoho svěžích jarních trendů a přípravků a kadeřnických, vizážistických i módních show.jarní world of beauty and spa 2015 stánek firmy Pleva Vše bylo k vidění nebo i vyzkoušení na třech stovkách výstavních stánků. Vystavovatelé nachystali nepřeberné řady pěstící i dekorativní kosmetiky, přípravky a metody pro péči o pleť i formování postavy. Také zde byla široká nabídka produktů pro péči o nehty, ruce i nohy. Kosmetičky, fyzioterapeuti, maséři, aromaterapeuti a jiní odborníci radili a ukazovali, jak tyto produkty aplikovat pro udržení tělesné i duševní krásy a pohody. Pár fotografií jsme přidali na konec článku, kompletní fotogalerii najdete na našem facebooku.

Seznam výherců z veletrhu WORLD OF BEAUTY 2015 v Praze (13.-14.3.2015)


včelí vosk - soutěž s firmou PlevaKus včelího vosku na World of beauty vážil přesných 3974 gramů. Nejblíže byla paní Martina Mastíková s fantastickým odhadem 3971 gramů (!) - GRATULUJEME.

  1. pobyt na Zámku Potštejn – Martina Mastíková, Ústí nad Labem, tip: 3971g
  2. pobyt v Hotelu Praha – Eva Cink, Lanškroun, tip: 3980g
  3. vynikající pivo z Clocku – Petra Panoková, Liberec, tip: 3980g
  4. balíček kosmetiky Pleva – Martina Kdýrová, Louny, tip: 3989g
  5. balíček kosmetiky Pleva – Alena Karnošová, Praha, tip: 3950g

Více fotografií zváženého včelího vosku. Fotky z předání výher naleznete níže ve fotogalerii.


Letos jste mohli soutěžit o...

Zámek PotštejnZámek Potštejn zdobí toto krásné městečko již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené stylovým nábytkem a dobovými doplňky, čekají na vás luxusní koupelny, moderní LCD televizory a WiFi. Více fotografií si můžete prohlédnout zde. Vyhrát lze pobyt pro dvě osoby včetně prohlídky interiérů.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku Sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století. K dispozici je celkem devět dvoulůžkových pokojů a restaurace s až 58 místy.

Hotel je situován v podhůří Orlických hor, odkud jsou v zimě dobře dostupná lyžařská střediska v Deštné či v Říčkách. Krásné jsou ale i letní a podzimní turistické trasy okolo řeky Divoká Orlice, skvělý je také Westernový kemp Vochtánka. Hrajeme o jednodenní pobyt pro dvě osoby včetně snídaně a poukazu do restaurace.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem.

Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Nejvíce stupňů má řada Twist (14°), nejméně světlé výčepní pivo Hektor (10°). Pokud fandíte malým pivovarům a máte rádi originalitu, Clock vás dostane. Vyhrát lze 7 litrů piva a dva keramické podtácky Clock.

Pivovar Clock

Čtvrtou a pátou cenu tvoří dárkové balíčky naší kosmetiky. Nejprve je to balíček složený z prestižní kosmetiky Honeyline, kterou se rádi chlubíme. Patří vůbec k tomu nejlepšímu, co vyrábíme. V balíčku najdete tělové mléko a denní a noční krém. Celková hodnota balíčku je přes 2000 Kč, takže stojí opravdu za to.

Poslední výherce se může těšit na oblíbenou medovinu a čtyři kousky z klasické řady medové kosmetiky. Patří mezi ně medový krém proti vráskám, pleťové mléko s mateří kašičkou, medový oční krém a medová pěna do koupele.

Výhercům gratulujeme a věříme, že si výhry užijí. Děkujeme, že jste s námi soutěžili.

Sdílejte produkt s přáteli