Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Náš rok 2017 na Potštejně

Náš rok 2017 na Potštejně

Loňský rok byl v našich očích jedním z nejlepších za poslední dekádu. Dařilo se nám. Dali jsme si spoustu velkých úkolů a předsevzetí a po malých krůčcích jsme si je splnili. Pro velké věci totiž není potřeba dělat velká rozhodnutí a kroky, ale naopak denně pilně pracovat. V tom si člověk může vzít příklad ze včel.

Připravili jsme řadu nových produktů

Kalendář Poselství 2018, kalendář sluníčkový 2018

Velmi nás těší, že jsme mohli rozšířit sortiment našich produktů o Elixír mládí a Krém na dekolt – jak nám psaly naše pravidelné zákaznice, ten už byl potřeba jako sůl. Začali jsme s výrobou Mýdla s levandulí, Mýdla, které překvapí a Mýdla se skořicí, které skvěle navodilo voňavou předvánoční atmosféru. Připravili jsme sprchové krémy pro dámy i pro pány a lahodné medoviny s propolisem a s rybízem.

Pro spoustu našich zákazníků jsme zabalili vánoční dárky formou dárkových sad, o které byl letos opravdu ohromný zájem. Děkujeme.

Pamatovali jsme ale i na ty nejmenší a nejdůležitější, totiž na děti. Nakreslili jsme pro ně pexeso se včelkami a se sluníčky.
Koncem roku jsme vydali nové kalendáře, kalendář Poselství a Kalendář se sluníčky.
Věříme, že je na nich vidět radost z tvorby a ručně dělané práce a že pohled na krásné obrázky přinese do života trošku krásy každému z vás.

Starali jsme se o naše zákazníky

Připravili jsme sérii článků o látkách, které používáme při výrobě kosmetiky. Včelí produkty už měli naši zákazníci za ta léta poměrně zmapované, a tak jsme je poučili o látkách jako jsou Pentavitin, Vegetal Ceramides BGS, EPS White, d´Orientine S nebo AnaGain.

Zároveň jsme připravili v našem magazínu články pro všechny, které trápí nejrůznější zdravotní problémy. Zaměřili jsme se například na lupénku, vypadávání vlasů, artritidu, lupy, ekzém, molusku, bolesti zad a bolesti v kolenou, jemné vlasy, suchou pokožku, pigmentové skvrny, opary a další.

Zeptali jsme se našich zákazníků, co si myslí o nové Propolisové zubní pastě a Bambuckém balzámu a jsme z jejich zpětné vazby nadšeni. Oba výrobky hodnotí pozitivně a jako velmi účinné. Výsledky hodnocení Bambuckého balzámu najdete zde a hodnocení Propolisové zubní pasty zde.

Nelenili jsme a založili limitovanou sérii medovin s jablky, švestkami, levandulí a pro velký úspěch s červeným rybízem a nově s černým rybízem. Máme také vzorky s kávou a bezem. Až budou medoviny hotové, dáme vám vědět.

Máme novou formu na obaly, která je zatím ve zkušebním provozu, a hodnotíme vzorky. Rádi bychom měli naše výrobky v hezčích obalech a věříme, že se nám to povede.

Nové bydlení pro včelky

Včelkám jsme koupili nové úly a přestěhovali je do nich. Dobré a stabilní zázemí totiž potřebuje nejen firma, ale také včelstvo.

včelí úly Pleva

5 velkých kroků pro rok 2018

  1. Začínáme měnit design našich lahviček na mléka a vlasové vody. Postupně oprášíme celý design obalů i firmy. A chystáme se na změnu firemní identity. Starý design nám dobře sloužil skoro 17 let, proto nastal čas na změnu.

  2. Budeme měnit způsob ošetřování včelstev tak, abychom jim co nejméně zasahovali do jejich přirozeného života. Slibujeme si od toho větší spokojenost včel.

  3. Uvedeme nové limitované série medovin, které už jsou naloženy ve sklepě.

  4. Chystáme pro vás dva úžasné přírodní šampony. První medový a druhý propolisový.

  5. Začátkem jara budeme mít pro vaši pleť překvapení, zbrusu nový Pleťový hydratační krém. Těšit se můžete ale také na balzám na rty a neustálé vylepšování receptur našich produktů.

Budeme se samozřejmě i nadále snažit připravovat pro vás přírodní produkty té nejvyšší kvality, poskytovat vám nové informace a zahrnovat vás péčí.

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit