Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Nejčtenější články v roce 2017

Nejčtenější články v roce 2017

Stejně jako v loňském roce, tak i letos nás zajímalo, které z našich článků byly pro vás nejzajímavější a staly se tak nejčtenějšími za celý rok 2017. Které to byly?

Je všeobecně známo, že statistika nuda je, ale má cenné údaje. Jedním z takových zajímavých údajů pro nás byly výsledky statistik Google Analytics, podle nichž byly v roce 2017 nejnavštěvovanější tyto tři články:

1. Zdravé vánoční cukroví

 Zdravé vánoční cukroví, recepty

Kdo by si rád nezamlsal? A to nejen o Vánocích nebo třeba Velikonocích, stačí, když nás prostě "honí mlsná". Ale pokud nad svou životosprávou alespoň trochu přemýšlíte, určitě hledáte způsoby, jak si osladit život zdravěji.

A proto jsme pro vás v tomto článku připravili výběr zdravých surovin a tři recepty na zdravé cukroví, které je vhodné pro slavnostní příležitost i pro zpestření jídelníčku v podobě zdravého mlsání.

Přečíst celý článek

2. Zlaté mléko – zdravý nápoj z kurkumy

Zlaté mléko – zdravý nápoj z kurkumy

Pokud vás zrovna neužije na detoxikační kúry, ale přesto chcete na jaře organismu dopřát něco skutečně zdravého, vyzkoušejte zlaté mléko z kurkumy. Příprava je velmi snadná a chuť výtečná, návod najdete v článku.

Kurkuma obsahuje silný antioxidant, protizánětlivý a protirakovinný kurkumin, který má desítky léčebných účinků.

Přečíst celý článek

3. Rakytník řešetlákový - použití, doba sklizně, recepty

Rakytník řešetlákový - použití, doba sklizně, recepty

Rakytník se v posledních letech těší oblibě u zahrádkářů, ale také milovníků zdravých domácích marmelád, sirupů nebo dalších domácích dobrot. Tato nenápadná rostlina s červenými plody je až na kořeny jedlá a výtečná prakticky celá.

Vyzkoušejte recept na rakytníkový sirup, rychlou rakytníkovou marmeládu, nebo si vyrobte rakytníkový prášek či rakytníkový čaj.

Přečíst celý článek

Pokud jste některý z úspěšných článků loňského roku ještě nečetli, můžete to teď napravit. Proč například nevyzkoušet naše tipy na zdravější cukroví třeba jako variantu velikonočního pohoštění?

Velmi si ceníme vaší přízně a zájmu o naše články a to nejen v uplynulém roce. I letos pro vás připravujeme spoustu zajímavých témat a budeme rádi, když nám i vy pošlete své náměty na zajímavé články, které byste chtěli na našich stránkách najít.

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit