Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Pleva představuje: Mýdlo, které překvapí

Mýdlo

pro královny

i malé princezny

Mýdlo, které překvapí, patří do sady našich exkluzivních mýdel. Voňavé a něžné mýdlo s výtažkem z aloe vera obsahuje pouze přírodní suroviny. Tradičně je jeho důležitou součástí také med, který nádherně provoní koupelnu a uvolní vaše smysly.

Mýdlo, které překvapí, je na rozdíl od jiných mýdel nejvíce zajímavé, až když je téměř vymydlené. Ukrývá se v něm totiž malý poklad. Kámen růženín. Ten mu přináší spoustu dalších pozitivních vlastností. Třetí z řady luxusních mýdel pomáhá obnovit tvůrčí síly a harmonii. Dodá potřebnou energii, uvolňuje city a propojuje fyzické tělo se zemí. Růženín působí pozitivně na podporu intuice. Zároveň přináší inspiraci a posiluje kreativitu v každodenním životě. S Mýdlem, které překvapí, tedy obnovíte energii a posílíte tvořivost.

přírodní mýdlo s medem
kámen růženín uvnitř
uvolňuje a harmonizuje
obnovuje tvůrčí síly

Růženín, který je ukrytý v mýdle, bývá označován jako kámen přátelství, protože ovlivňuje čakru srdce a prospívá partnerským i přátelským vztahům. Umí rozproudit city a otevřít vše, co je zablokované. Postará se o to, abyste byli v optimální harmonii.

Kromě toho se i vaše děti budou těšit na vymydlení mýdla, protože se pak odhalí tento kámen. Existuje lepší způsob, jak přimět děti mýt si ruce a ještě z toho mít radost?


Mýdlo, které překvapí a kámen růženín
Mýdlo, které překvapí a kameny přátelství
„Mýdlo, které překvapí, je třetím v řadě našich luxusních mýdel. Všechna mýdla v této řadě jsou založena na medovém základu, proto tak úžasně voní a ve vaně se s nimi krásně relaxuje. Mýdlo, které překvapí, je ale unikátní. Obsahuje přírodní kámen přátelství, který v sobě nese spoustu síly a dovede napomoci řešení problémů na citové úrovni.“

Hanka Plevová, zakladatelka rodinné firmy

Exkluzivní mýdlo s růženínovým pokladem obsahuje glycerín, proto má zvláčňující a hydratační účinky. Je vhodné pro každodenní použití, proto si můžete horkou vanu plnou relaxace užívat každý den. Zároveň vyhovuje smíšené i mastné pleti.

Dopřejte si alespoň jednou týdně relaxaci ve vaně plné teplé vody a medových mýdlových bublin. Až odfouknete tu poslední, zůstane vám na dlani růženín. Když ho necháte vysušit na slunci, krásně se nabije a bude vám dodávat spoustu energie v přátelských i partnerských vztazích.

podívat se a koupit