Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Pleva představuje: Šampon s medem pro krásné vlasy a šampon Propolis pro vaše vlasy

Pleva představuje: Šampon s medem pro krásné vlasy a šampon Propolis pro vaše vlasy

Připravili jsme pro vás dva přírodní jedinečné šampony, které z vašich vlasů udělají korunu krásy. Obsahují pouze přírodní složky, které posilují kvalitu vlasů a výsledky účinků obou šamponů uvidíte už po 14 dnech. Šampon s medem pro krásné vlasy zabraňuje poletování vlasů a zároveň vlasy dělá úžasně vláčné a přirozeně lesklé. Šampon Propolis pro vaše vlasy zvyšuje celkovou kvalitu a lesk vlasů a rychle pomůže s problematickou hřívou.

Přírodní šampon s medem

Šampon s medem pro krásné vlasy je vhodný pro normální, lehce suché i mastné vlasy. Velmi se hodí pro vlasy unavené nebo i mírně poškozené, velkou pomoc prokáže i jemným poletujícím vlasům, které často elektrizují nebo se naopak zacuchávají a špatně rozčesávají.

Šampon má skvělé mycí a odmašťovací účinky, je neagresivní a nezanechává pokožku nezdravě vysušenou. Naopak jí dodává vláhu a účinně pomáhá vysoušení předcházet. Takových účinků dosahuje i díky jedné ingredienci, kterou už známe léta a stále si ji nemůžeme vynachválit, totiž medu.

Med není jenom voňavá módní nálepka, která se do kosmetiky přidává díky své vůni. Právě naopak. Med je velký pomocník při samotném mytí, ale také jemné péči o vlasovou pokožku.

BIO šampon s medem, šampon propolis pro vaše vlasy, Pleva

BIO šampon s medem, šampon propolis pro vaše vlasy, Pleva

Výhody přírodního šamponu s medem

  • přírodní složení
  • pro mastné i suché vlasy
  • krása i pevnost
  • žádné vysoušení

Dlouhodobým používáním šamponu dodáte svým vlasům jemnost, zvýšíte jejich lesk a zároveň získáte potřebnou lehkost celé hřívy.

Příjemnou zprávou pro milovníky praktických řešení je fakt, že šampon už obsahuje kondicionér – konkrétně přírodní kondicionační látku s kyselinou hyalurunovou a pšeničnými proteiny pro uhlazení vlasů a potlačení negativního náboje, který má za následek časté elektrizování vlasů. Nádhernou vůni ucítíte už po prvním umytí, ale reálné výsledky a zlepšení stavu vašich vlasů se dostaví přibližně za dva týdny.

Podívat se na Šampon s medem pro krásné vlasy


„Úžasné na dotek, krásně lesklé a opět pevné. Zažijte znovu radost z krásných vlasů a hedvábné jemnosti – medová složka a pšeničné proteiny vlasy zjemňují, projasňují a přitom zabraňují nepěknému poletování. Složení šamponu vychází z tradičních receptů, takže k jeho výrobě používáme jen čistě přírodní suroviny.“

Hanka Plevová zakladatelka rodinné firmy

Přírodní šampon s propolisem

Šampon Propolis pro vaše vlasy je vytvořen pro problematické vlasy. Propolis je přírodní pryskyřičná látka, kterou včelky používají k dezinfekci úlu a ochraňují jím své teritorium před plísněmi, houbami a bakteriemi. My ho už léta využíváme do celé řady kosmetických přípravků – balzámů, krémů nebo třeba zubní pasty. Propolis pomůže vlasům navrátit ztracený lesk, podpoří jejich pevnost a vlasová pokožka díky němu přestane trpět vysoušením.

BIO šampon s medem, šampon propolis pro vaše vlasy, Pleva

BIO šampon s medem, šampon propolis pro vaše vlasy, Pleva

Přírodní šampon s propolisem zvyšuje celkovou kvalitu vlasů a poskytuje rychlou pomoc i vlasům poškozeným či problematickým.

Je vhodný pro suché i mastné vlasy, protože oběma typům vlasů přinese rovnováhu a jazýček pomyslných vah se ustálí na hodnotě normální.

Poradí si s poškozenými vlasy, které jsou slabé nebo lámavé a podpoří i vysušovanou pokožku. Je účinný, ale přitom opravdu jemný.

Podívat se na Šampon propolis pro vaše vlasy

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit