Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Představujeme Propolisovou zubní pastu pro svěží dech

Představujeme Propolisovou zubní pastu pro svěží dech

Vylepšili jsme složení u zubní pasty s propolisem, má 100 % přírodní složení, jemné bělící účinky a novou chuť. Neděláme na ni reklamy, nedáváme ji doktorům do zubních ordinací. Přesto je zubní pasta s propolisem už léta náš nejprodávanější produkt – zákazníci si ji zkrátka sami našli a zamilovali si ji.

Pouze z darů přírody

Nová zubní pasta s propolisem obsahuje jen a pouze přírodní suroviny, chtěli jsme zde zcela omezit syntetické složky. Pastu tak například ani nebělíme a necháváme jí přirozenou nažloutlou barvu. O příchuť se zase stará hlavně svěží máta v kombinaci s propolisem.

Přírodní zubní pasta s propolisem pleva

Na bílé zoubky citlivě

I když samotnou pastu nebělíme, ona bělí ostošet. Na skvrnky od kávy, vína či ovoce jsme přidali přírodní bělidlo, které vrací sklovině původní odstín. Složení je přitom vhodné i pro citlivější zoubky, sázíme na pomalý, dlouhodobý účinek.

Přírodní zubní pasta s propolisem pleva

Přes 2000 let s námi

Propolis se ve stomatologii používá už od starověku. Lidé vypozorovali, že se díky němu dokážou včelky vyrovnat i s velkou nákazou v úlu, a začali jej přikládat na otevřené rány a bolavé zuby. Je úžasné, že lidé propolis používají dodnes.

Jemně abrazivní účinky

Z historie jsme se poučili i v dalších ohledech – složení jsme například udělali jemně abrazivní, což pomáhá s odstraňováním zubního kamene. Po každém vyčištění tak budete mít fantastický pocit dokonale hladké skloviny.

Propolisová zubní pasta pro svěží dech pleva

zubní pasta s propolisem, prirodni slozeni, pleva

Zaujaly vás tyto vlastnosti? Podívejte se na novinku zblízka a připojte se k tisícům spokojených uživatelů propolisu. Věříme, že budete nadšení!
Teď už je to na vás, chcete ji vyzkoušet?

Podívat se
na propolisovou zubní pastu pro svěží dech

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit