Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Provoz o vánočních svátcích 2016

Provoz o vánočních svátcích 2016

Nejvíce očekávané dny v roce se nám blíží. Vánoce by měly být o klidu, setkávání s lidmi, které máme rádi a o dobití energie na další rok. Proto vám přejeme krásné vánoční svátky a hlavně hodně odpočinku.

Letos jsme každý strávil v práci 2016 hodin, vyřídili jsme přes 4550 objednávek a vydali přes 40 článků. Uff byl to maraton…

Také již potřebujeme vypnout

Pro nás den odpočinku nastane 22.12. ve 12hod. Pokud si u nás chcete objednat něco pod stromeček učiňte tak prosím do 22.12. do 6:30. Pozdější objednávky budou vyřízeny 2.1.2017. Ikdyž objednávky 22.12.2016 z Potštejna odešleme, zbytek záleží na dopravcích (doporučujeme PPL), proto nemůžeme garantovat dodání do Vánoc. Ale dle posledních zpráv se balíky doručovat stíhají, takže věříme, že všem dárky dorazí!


Děkujeme vám za přízeň, přejeme krásné prožití vánočních svátků, odpočiňte si a načerpejte mnoho energie.  Budeme se na vás těšit v roce 2017.

Tým rodinné firmy Pleva

Přečtěte si také:

Proč lijeme olovo nebo házíme pantoflem? Nejznámější české vánoční zvyky.

Na Vánoce dodržujeme celou řadu zvyků, u kterých ale často ani nevíme, jak vznikly. Blížící se svátky nás donutily se nad tím zamyslet, nejznámější zvyky sesumírovat a vypátrat, jaký vlastně mají původ.

Jak se nezbláznit z předvánočního shonu: myslete jako dítě

Pokud se vám při slově „Vánoce“ zrychluje tep a před očima máte jen dlouhatánský seznam úkolů, čtěte dále. Poradíme vám, jak se vrátit zpátky k podstatě Vánoc a znovu si je užít.

Všechny články z rubriky