Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Sprchový krém s medem a makadamiovým olejem

Umyje,

hydratuje

a navoní

Krásnou a zdravou pokožku některé z nás zdědí po mamince a babičce, ovšem většina z nás o ni musí pravidelně a s láskou pečovat. Proto jsme se při přípravě našeho nového přírodního produktu zaměřili na základní péči – očistu a hydrataci. Vytvořili jsme sprchový krém s krásnou vůní a velmi hustou konzistencí bohatě podpořenou makadamiovým olejem. Díky účinným složkám sprchový krém pečlivě umývá, ale zároveň se rychle vstřebává a uzamyká vláhu v pokožce. Jen vystoupíte ze sprchového koutu, už si všimnete velmi krásné hebké pokožky bez nepříjemného mastného filmu. Pokožka zůstane hydratovaná, správně prokrvená a buňky se regenerují.

Každodenní sprchování úžasně povzbudí na duchu i na těle. Ovšem tělo bývá po sprše či koupeli pořádně vysušeno, proto většina žen po každodenní očistě používá hydratační krém. Pokud hledáte sprchový krém, který perfektně umyje, ale zároveň se aktivně podílí na hydrataci celého těla, vyzkoušejte náš Sprchový krém s medem a makadamiovým olejem. Pokožku zanechá krásně čistou a vláčnou. Navíc má nádhernou vůni, kterou budete cítit ještě při obědě.

Aktivně hydratuje
Pečlivě umývá
Nádherně voní
Rychle se vstřebává

Když nám bylo 20, měly jsme na ranní péči vyhrazenou půlhodinu, někdy i hodinu. S přibývajícím věkem však musí ženy šetřit časem jako šafránem. Vzbudit děti. Namazat snídani. Přichystat svačiny. Obstarat domácí miláčky. Rychlá sprcha. Povzbuzovat děti ve vypravování. Čaj. Halenka, co se hodí k sukni. Učesat. Nalíčit. Povzbudit děti k odchodu. A vyběhnout za nimi. Pokud možno ve vlastních botkách. Není čas ztrácet čas. Na tohle všechno jsme mysleli, když jsme připravovali nový sprchový krém, který zároveň pečlivě umývá, ale také razantně uzamyká vláhu v pokožce, aktivně podporuje její hydrataci a zanechává příjemně vláčnou pleť. Po rychlé sprše můžete bez nepříjemného mazání tělovým mlékem rovnou vklouznout do svých oblíbených šatů. Nebo ještě lépe – do županu.


Sprchový krém s medem a makadamiovým olejem
Sprchový krém s medem a makadamiovým olejem Pleva
„Účinně umývá a díky makadamiovému oleji báječně hydratuje, takže už nemusíte používat žádný další krém. I poklidná jóga nás dokáže pěkně zahřát a potrápit naše svaly. Dopřejte svému tělu po každém cvičení rychlou sprchu s tímto zvláčňujícím sprchovým krémem. Buďte svěží a uvolněná. Během pár minut a na celý den.“

Hanka Plevová, zakladatelka rodinné firmy

Náš Sprchový krém s medem a makadamiovým olejem má krémovou konzistenci, proto přirozeně nepění. Se sprchovým krémem si užijete jak večerní uložení do postele, kdy vaší kůži dopřejete pohlazení po náročném dni, tak ranní probuzení. Vůně makadamiového oleje vás nabudí do práce i na výlet do přírody.

Pokud si chcete dopřát přírodní hydratační sprchování či koupání s naším krémem, najdete ho pod odkazem níže.


podívat se a koupit