Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Sprchový krém s propolisem

Rychlá a účinná

očista

Když jsme připravovali přírodní sprchový krém, mysleli jsme na muže. Na chlapy, co přicházejí domů tak zmazaní od šmíru, oleje, barvy nebo laku, že si jen vyzují boty a jdou rovnou do koupelny. Na extrémní sportovce, kteří se po každém tréninku potřebují maximálně kvalitně umýt, ale zároveň si při častém sprchování nemohou dovolit pokožku hrubou jako struhadlo. Na zahrádkáře, co mají hlínu až za ušima, a na kutily, kteří se často umažou a pořádně zapotí. A právě pro takové muže je určen Sprchový krém s propolisem.

Rychle umývá, účinně zbavuje mastnoty a zároveň je velmi šetrný k ochranné vrstvě pokožky. Při každodenním sprchování dostává vaše pleť totiž pořádně zabrat, proto sprchový krém obsahuje složky, které hydrataci v pokožce uzamknou a vaše pleť tak bude příjemná na dotek. Poctivá dávka propolisu je pro lidskou pokožku doslova požehnáním, jeho hojivé a léčivé účinky se projeví hned po několika umytích.

Výborně umývá
Poradí si se špínou
Hojí a ozdravuje
Skvěle voní

Na muže jsme mysleli nejen při míchání ingrediencí, ale také při hledání té správné vůně. Víme, že muži příliš neholdují pronikavým parfémům a že je neoslovují ani běžné vůně jako oceán nebo citron. Proto jsme na vůni sprchového krému pořádně zapracovali a hledali decentní a zcela jinou vůni než u běžných sprchových gelů. Nakonec nás inspirovala příroda. Sprchový gel s propolisem voní Orlickými horami a svěžím horským vzduchem. Protože muži dbají na praktičnost, vylepšili jsme dávkovač gelu tak, aby na jedno umytí stačily 2–3 stisknutí. Vydrží tedy déle a šetří váš čas i peníze.


Sprchový krém s propolisem od Rodinné firmy Pleva
Sprchový krém s propolisem od Rodinné firmy Pleva
„Pro ‚zrychlenou pánskou údržbu‘ jsme namíchali tento unikátní sprchový krém – výborně umývá, k tomu i zvláčňuje a ještě navíc skvěle voní. Pár minut ve sprše tak stačí pro perfektní umytí například mastnoty z dílny a pokožka se rovnou i hydratuje. Žádnou další kosmetikou už se nemusíte zdržovat.“

Milan Pleva, zakladatel rodinné firmy

Náš Sprchový krém s propolisem má krémovou konzistenci, proto přirozeně nepění. Krém jsme postavili především na účincích propolisu, který je pro lidskou pokožku doslova požehnáním. Rychle umývá, dobře zbavuje mastnoty a zároveň je šetrný k ochranné vrstvě pokožky.






Pokud chcete vyzkoušet očistu se Sprchovým krémem s propolisem, najdete ho pod odkazem níže.


podívat se a koupit