Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Tipněte si a vyhrajte dvoudenní pobyt a další pěkné ceny

Tipněte si a vyhrajte dvoudenní pobyt a další pěkné ceny

Od 5.9. nás najdete na kosmetickém veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v pražských Letňanech. Pro všechny návštěvníky našeho stánku máme připravenou soutěž celkem o pět skvělých cen.

Veletrh vám již představovat nemusíme, více jsme o něm psali již v tomto článku. Rádi bychom vás však pozvali na náš stánek a také na akci konající se na hlavním pódiu v pátek v poledne. To proběhne vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního klubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“.

Setkání šampionů – 5.9. od 12:10 na hlavním pódiu

Jde o projekt charitativního kalendáře, kdy se v hledáčku fotografa Roberta Vana ocitli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Koupí tohoto krásného kalendáře přispějete na dobrou věc, navíc si jej hned na místě můžete nechat podepsat přítomnými osobnostmi či se s nimi nechat vyfotografovat, a získat tak jedinečné pamětní foto.

Vyhrajte pobyt na romantickém zámku!

Ve spolupráci se Zámkem Potštejn, Hotelem Praha Potštejn a řemeslným pivovarem CLOCK jsme pro vás připravili soutěž o pět skvělých cen. Vyhrát můžete:

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámku Potštejn včetně prohlídky interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně s dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

Losovačky nevidíme rádi, proto jsme soutěž udělali tipovací. Téma bude souviset jak jinak než s včelími produkty, zadání se dozvíte přímo u nás na stánku. Všechny odpovědi do jednoho týdne od skončení veletrhu vyhodnotíme, vybereme soutěžící s nejpřesnějšími tipy a společně se správnou odpovědí zveřejníme na našich stránkách.

Zámek PotštejnZámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené stylovým nábytkem a dobovými doplňky, čekají na vás luxusní koupelny, moderní LCD televizory a WiFi. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku Sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století. K dispozici je celkem devět dvoulůžkových pokojů a restaurace s až 58 místy.

Hotel je situován v podhůří Orlických hor, odkud jsou v zimě dobře dostupná lyžařská střediska v Deštné či v Říčkách. Krásné jsou ale i letní a podzimní turistické trasy okolo řeky Divoká Orlice, skvělý je také Westernový kemp Vochtánka.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem.

Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Nejvíce stupňů má řada Twist (14°), nejméně světlé výčepní pivo Hektor (10°). Pokud fandíte malým pivovarům a máte rádi originalitu, Clock vás dostane.

TIP na víkend

V sobotu 6. září proběhne v Letňanech na přilehlém letišti největší setkání historických letadel československé konstrukce. Uvidíte mnoho dalších strojů ve vzduchu i na zemi, akrobatické lety a seskoky padákem.

Dalšími atraktivními veletrhy v areálu budou Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny a také BižuExpo. Nenechte si takto nabitý program ujít, rádi vás uvidíme!

Sdílejte produkt s přáteli