Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Tipy na vánoční dárky pro teenagery

Tipy na vánoční dárky pro teenagery

Zatímco dvouleté dítko má největší radost z rozsvíceného stromečku a hraní s balicími papíry, předškoláci a malí školáčci si sepisují pro Ježíška seznam s autodráhou či mrkací pannou na prvním místě. V pubertě ale nastává zlom. Těch zlomů je tedy víc a výběr vhodných dárků pro teenagery k nim rozhodně patří.

Mění se nejen nálady, ale taky vkus a potřeby

Jako kdyby soužití s dospívajícím dítětem nebylo už tak dost těžké – často se o slovo hlásí výkyvy nálad, potíže s prvními láskami, potřeba někam zapadnout nebo jenom touha, abyste ho nechali alespoň chvíli být.

Když rodiče teenagerů přemýšlí o vánočních dárcích, rádi by koupili něco praktického, co jejich mladého dospívajícího potěší a nad čím nebude pod stromečkem obracet oči v sloup. Oblečení ze seznamu možných položek odškrtávají jako první, protože trefit se do vkusu teenagera je jako mířit na terč se zavázanýma očima. Velké množství teenagerů ale překvapivě ocení kosmetiku (případně něco dobrého na zub :-).

Dárek pro teenagera, Pleťový krém na akné s propolisem, Pleva

Řešení vzhledu je totiž na denním pořádku, dívky si potrpí nejen na péči o pleť, ale velký důraz také kladou na svou korunu krásy - krásné vlasy. Velmi často se však problémy našich skorodospělých, a to ať dívek či chlapců, točí také kolem akné a problematické pleti.

Kosmetika pro dospívající dívky

Jakmile se vaše "maličká" začne zajímat o vaši kosmetickou výbavu, přichází ideální čas ukázat jí správnou cestu. Protože základem krásné pleti (ať už líčení jako takovému fandíte nebo ne) je vždy správná péče o pleť a její pravidelné čištění. Proto je dobré vysvětlit dívkám včas, jak je důležité se o pleť starat a každý večer ji důkladně odlíčit a vyčistit.

Dárek pro teenagera, Pleťový krém s medem denní, Pleva

Do základní výbavičky můžeme doporučit:

Pleťová voda s mateří kašičkou

Pleťová voda s mateří kašičkou

Jemně a pečlivě vyčistí póry, má velmi jemné složení, takže po ošetření neštípe ani nenapíná pokožku. Hlavní účinnou látkou je mateří kašička, která báječně vyživuje a regeneruje pleťové buňky. Po ošetření je proto pleť nejenom čistá, ale dostává také všechny potřebné vitamíny a minerály.


Pleťové mléko s mateří kašičkou

Pleťové mléko s mateří kašičkou

V případě, že už se slečna líčí, určitě sáhněte i po pleťovém mléku, které zajistí důkladné odlíčení a vyčištění pleti, které je důležitým krokem ke zdravé a svěží pleti i v budoucnosti. Pleťové mléko s mateří kašičkou využívá účinné síly a výživové hodnoty mateří kašičky. Dobře vyživuje normální až suchou pleť a díky šetrnému složení je vhodné i pro citlivou pokožku.


Kosmetické tampony z bambusu a biobavlny

Kosmetické tampony z bambusu a biobavlny

Heboučké, opakovaně použitelné kosmetické tamponky nahradí stovky jednorázových odličovacích tamponů. Nejsou parfemované, barvené ani bělené chlorem a jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť či alergiky. Jsou šetrné nejen k pleti, ale také k přírodě. Po použití jen přihodíte do pračky a můžete znovu použít.


Hydratační krém s medem

Hydratační krém s medem

Pro mladou zdravou pleť je ideální svěží a lehký krém, jehož úkolem je jen zajistit jí hydrataci a ochranu. Složení přírodního Hydratačního krému s medem pleť nejen hydratuje, ale také posiluje její přirozenou ochranu proti vysychání a tím zvyšuje její odolnost vůči vnějším vlivům. Účinná látka Pentavitin působí na vodu jako magnet a udržuje pokožku dlouhodobě hydratovanou a hebkou na dotek. Lehoučký hydratační krém se snadno nanáší díky praktické pumpičce, rychle se vstřebává a na pleti nezanechává pocit mastnoty.


Pleťový krém s medem denní

Pleťový krém s medem denní, Pleva

Jemný, lehký pleťový krém s medem je také skvělou volbou pro nenáročnou mladistvou pleť. Poskytuje optimální hydrataci a pomáhá pleť chránit před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Díky medu a vyváženému poměru přírodních olejů pleť také vyživuje a zjemňuje. Příjemně rychle se vstřebává bez mastného pocitu na pokožce.


Přírodní přípravky na akné

Pokud potřebujete inspiraci nebo tip na dárek k Vánocům pro vašeho teenagera s problematickou pletí, prohlédněte si naši nabídku přípravků na akné. Mají složení s bohatou porcí včelích produktů, jsou velmi účinné a příjemně voní. 

Dárek pro teenagera, kosmetika na akné, Pleva

Při výběru některého z přípravků na akné určitě nešlápnete vedle, naopak jako rodič sklidíte plusové body, nejpozději tehdy, až se projeví první účinky na pleti obdarovaného. Můžete také přidat pár tipů, jak si s akné poradit a minimalizovat jeho projevy.

Pleťová voda na akné s propolisem

Pleťová voda na akné s propolisem

Pleťovou vodu na akné s propolisem jsme vyvinuli pro problematickou pleť, která je citlivější, trpí záněty, akné a častěji se mastí. Kromě propolisu obsahuje přírodní látku Phycosaccharide AC, která ještě vylepšila její celkovou účinnost. Pleťová voda si poradí s kompletním zlepšením všech kožních poruch spojených s akné, redukuje tvorbu kožního mazu, působí protizánětlivě a pomáhá s hojením jizev.


Pleťové mléko s propolisem

Pleťové mléko s propolisem

Pleťové mléko s propolisem je výborné při péči o aknózní pleť. Důkladné každodenní odlíčení je zásadním krokem ke zdravé pleti. Hlavní účinná látka, tedy propolis, zcela přirozenou cestou zajišťuje vyčištění a hydrataci pleti, současně redukuje mastnotu a pomáhá pleti navrátit celkovou rovnováhu. Mléko navíc krásně voní a jemné složení nedráždí ani velmi citlivou pokožku.


Pleťový krém na akné

Pleťový krém na akné

Pleťový krém na akné jsme vyvinuli speciálně pro problematickou, zánětlivou a aknózní pleť. Skvěle se doplňuje s výše uvedeným pleťovým mlékem a pleťovou vodou s propolisem. Obsahuje taktéž účinný propolis a navíc přírodní složku Phycosaccharide AC, která si poradí s vytvořenými i vytvářejícími se pupínky, účinně redukuje přebytek kožního mazu a omezuje bakterie, které akné podporují a rozšiřují. Zároveň urychluje zklidnění zánětlivosti pokožky. Phycosaccharide AC tak stojí v základu celého problému, neřeší pouze následky, ale skutečné příčiny akné.


Pleťový krém s propolisem

Pleťový krém s propolisem

Propolisový krém s přírodním složením je taktéž vhodný pro péči o aknózní, problematickou a mastnou pleť. Má úžasné účinky z hlediska regenerace a obnovy zdraví pleti. Rychle se vstřebává do pokožky bez pocitu mastnoty a lze ho používat jako denní i noční krém.


Pleťový krém a voda na akné

Pleťový krém a voda na akné

Pleťový krém na akné a Pleťovou vodu na akné s propolisem nabízíme také ve společném balení, protože současným používáním obou přípravků se výrazně zvyšuje jejich účinnost. Velmi oblíbená kombinace, určená pro péči o problematickou a aknózní pleť se sklony k častým zánětům, ucpaným pórům a dalším problémům.


Krásné a zdravé vlasy s pomocí včelích produktů

Vzhled je pro dívky i chlapce v době dospívání velice důležitý, jenže období puberty přináší spoustu změn a jednou z nich může být také zvýšená mastivost vlasů v důsledku hormonálních změn. Správná péče o vlasy začíná u kvalitního šamponu, který pomůže v boji s mastnotou, ale nevysušuje, je šetrný k pokožce, vhodný pro časté použití a zajistí vlasům potřebnou výživu. 

Dárek pro teenagera, vlasová kosmetika, Pleva

Z naší vlasové kosmetiky doporučujeme především šampony z přírodní řady, přírodní propolisový kondicionér na vlasy, naši letošní novinku - Vlasové sérum s mateří kašičkou, elegantní a antistaticky působící dřevěné hřebeny a jednu dárkovou sadu:

Šampon s medem pro krásné vlasy

Šampon s medem pro krásné vlasy

Jemný přírodní šampon má skvělé mycí a odmašťovací účinky, zároveň ale není agresivní a nezanechává pokožku nezdravě vysušenou. Naopak jí dodává vláhu a účinně pomáhá vysoušení předcházet. Medová složka a přírodní kondicionér vlasy zjemňují, dodávají jim lesk a přitom zabraňují nepěknému poletování.


Šampon Propolis pro vaše vlasy

Šampon Propolis pro vaše vlasy

Druhý z řady našich přírodních šamponů je určený pro vlasy poškozené, lámavé a slabé, trpící lupy nebo vyšší padavostí. Šampon pomůže vlasům rychle navrátit ztracenou rovnováhu, lesk, jemnost a hlavně pevnost. Propolis skvěle pomáhá pokožce s regenerací, další složky snižují nadměrnou mastivost a zároveň vlasovou pokožku hydratují a zabraňují tak jejímu vysoušení.


Kondicionér na vlasy s propolisem

Kondicionér na vlasy s propolisem

Krásně lesklé vlasy plné života, které bude radost rozčesávat. Takový byl náš cíl, když jsme se pustili do plnění častého přání našich zákaznic a vyvinuli jsme přírodní kondicionér, který nejen usnadní rozčesávání vlasů a zbaví je nepříjemného poletování, ale také je účinně hydratuje a vyživuje. Vlasy budou po jeho použití krásně vyhlazené a lesklé, plné síly a svěží vůně.


Vlasové sérum s mateří kašičkou

Vlasové sérum s mateří kašičkou

Vlasové sérum s mateří kašičkou prospěje bohatým kadeřím, jemným vlasům sestříhaným do mikáda i barveným vlasům, se kterými se bohatě experimentuje. Obsahuje totiž kromě mateří kašičky další tři složky, které vlasy milují: kopřivy, kofein a AnaGain. Jejich účinné látky působí pozitivně na vlasovou pokožku a podporují růst nových a silných vlasů. Ovlivňují růstovou fázi i vývoj vlasu, dovedou skvěle prokrvit pokožku a povzbudit činnost vlasových kořínků. Probudí vlasy k životu.


Dřevěný hřeben

Dřevěný hřeben

Při použití velmi příjemný dřevěný hřeben, který netahá a na vlasy působí antistaticky. Česací zuby hřebenu byly vytvořeny a pečlivě prozkoušeny ve spolupráci s kadeřnicí a jsou tedy vyladěny tak, aby vlasy pročesaly důkladně a zároveň šetrně, navíc příjemně promasírují vlasovou pokožku. Elegantní dřevo z černého ořechu je příjemné na dotyk a výrazně snižuje poletování vlasů po česání. V nabídce máme také praktický dřevený hřeben bez rukojeti, který se díky své malé velikosti pohodlně vejde do každé kabelky nebo kapsičky batůžku a je tak vždy po ruce.


Pro krásný vlas jsme tu zas

Pro krásný vlas jsme tu zas

Dárková sada plná péče pro krásné, zdravé, husté a přirozené lesklé vlasy bez lupů díky pokladům ze včelího úlu, které to umožní – propolis vlasy krásně posílí a vyživí a pomůže jim získat rovnováhu a přirozenou krásu.

Medový šampon s kondicionérem vlasy posílí, a zpevní, díky obsaženému kondicionéru usnadní rozčesávání, omezí poletování vlasů a dodá jim nádherný lesk. Přírodní Vlasové sérum s mateří kašičkou povzbudí činnost vlasových kořínků, podpoří růst nových a silných vlasů, zkrátka probudí je k životu. Vlasová voda s propolisem je skvělá pro problematickou vlasovou pokožku, která trpí tvorbou lupů či nadměrným vypadáváním vlasů. Napomůže k vitálnímu stavu vlasové pokožky a podpoří růst nových vlasů.


Něco dobrého na zub

Teenageři většinou rádi experimentují a to i při zkoušení nových chutí. Máme pro vás tipy na mlsací dárky, které jsou jako malá chuťová dobrodružství. Naše sady různých druhů medů a medů s příchutěmi nejen potěší jejich chuťové buňky, ale také podpoří jejich zájem o zdravý životní styl.

Degustace - zážitek pro celou rodinu

Degustace - zážitek pro celou rodinu

Tato ochutnávací sada je to pravé medové pro všechny mlsaly, milovníky medů a zajímavých chutí. V sadě najdou 8 kvalitních českých medíků s různými příměsemi - otevření každé sklenice bude nový zážitek. Medy s příměsí jsou báječné nejen pro potěšení chuťových pohárků, ale i pro své účinky.

Součástí sady je ručně vyráběná dřevěná lžička, ideální právě pro nabírání medu, protože dřevo má tu úžasnou vlastnost, že při styku s potravinami neničí blahodárné látky v nich obsažené.

U všech našich medů dbáme na to, aby byly v co nejvyšší kvalitě a v průběhu zpracování nebyly zahřívány na teplotu vyšší než 40 °C. Díky tomu jsou také všechny naše medy vhodné pro RAW stravu. Kromě kvality se u našich medů také soustředíme na to, aby měly český původ.


Hledáte-li něco menšího, vyberte si z našich trojbalení:


Nově můžeme všem mlsným jazýčkům nabídnout také výběr ze tří poctivých a lahodných čokolád, které využívají specifické chuti a prospěšných vlastností včelího pylu. Věděli jste, že pro včely je při sběru květový pyl dokonce o něco lákavější než nektar, ze kterého vyrábějí med? Díky svému jedinečnému složení totiž tvoří základ výživy celého úlu. My mu proto říkáme energie v minibalení :-) Chuť květového pylu může být velmi rozmanitá, stejně jako jeho barva závisí totiž na druhu květů, ze kterých pochází. Obecně by se chuť pylu dala popsat jako jemně sladká s květinovými tóny, někdy s více či méně nahořklým nádechem, jindy v sobě nese jemný náznak medové chuti.


Mléčná čokoláda s rouskovaným pylem

Mléčná čokoláda s rouskovaným pylem 53%

Lahodnou, mléčnou čokoládu s 53% obsahem kakaa pro nás vyrábí malá řemeslná čokoládovna Jordi's, ve které se čokolády vyrábí přímo z kakaových bobů (tzv. bean to bar čokolády) a neobsahují žádný přidaný ztužený tuk či jiné zbytečné přísady. V Jordi's kladou důraz na kvalitu použitých surovin a jejich cílem je zachovat v čokoládě co nejčistší chuť pečlivě vybraných kakaových bobů. Lahodná mléčná čokoláda ve spojení s jemně medovými tóny včelího rouskovaného pylu vytváří symfonii chutí, které nelze odolat.


Hořká čokoláda s pylem perga

Hořká čokoláda s pylem perga

Pro všechny milovníky hořké čokolády a neotřelých chutí bude skvělou volbou 77% hořká čokoláda s pylem perga. Perga je včelami v úlu fermentovaný rouskovaný pyl, který fermentací přichází o svou barevnost, získává o něco sytější chuť a také se stává lépe stravitelným. Také tato čokoláda pochází z dílny Jordi's. Najdete v ní “jen” vybrané suroviny: kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr a pyl perga. V jednoduchosti je krása a v tomto případě také jedinečný chuťový zážitek.


BIO hořká čokoláda s rouskovým pylem

Chopollen - BIO hořká čokoláda s rouskovým pylem

Naši nabídku čokolád uzavírá další hořká čokoláda, tentokrát však s rouskovaným pylem a od slovenské značky Chopollen. Při výrobě čokolád Chopollen je zachována tradice ruční výroby ve spojení s použitím těch nejkvalitnějších surovin a tradicí poctivého včelařství. Posyp 74 % hořké čokolády v BIO kvalitě je tvořen rouskovým pylem od slovenských včelařů, který svou specifickou chutí perfektně zapadá do chuťového profilu čokolády.


Dalších pár tipů na vánoční dárky pro dospívající holky i kluky

Abychom nedoporučovali jenom naše produkty, máme pro vás také jiné 3 a 3 tipy na dárky pro vaše dospívající děti.

Tipy na dárky pro dívky:

  • Domluvte se s rodiči její nejlepší kamarádky a kupte holkám nějaký krásný zážitek. Koncert oblíbené kapely v blízkém městě, jednodenní zájezd do Vídně nebo kurz líčení či kosmetiky.
  • Hezké věci holky ocení vždycky. Překvapte ji originálními washi páskami, kterými může dekorovat pokoj nebo sešity a učebnice.
  • Darujte jí poukaz. Třeba permanentku do oblíbeného fitka nebo bazénu, nebo nákup v jejím oblíbeném obchodě, když si s výběrem nejste jistí. Anebo návštěvu kadeřnického salonu, nad tím určitě žádná holka neohrne nos.

Tipy na dárky pro kluky:

  • Lístky na zápas. Vezměte ho na opravdové fotbalové nebo hokejové utkání.
  • Elektronika. Nemusí to být zrovna nový mobilní telefon, zabodujete určitě i s trendy sluchátky, kvalitními reproduktory, herní konzolí nebo appkou, po které už dlouho pokukuje. Občas se stačí jen zeptat.
  • Zaměřte se na jeho zájmy. Stolnímu tenistovi se hodí nový potah na pálku a kvalitní míčky, hudební nadšenec ocení prémiovou verzi Spotify a zahloubaný historik zase pořádně detailní dějiny svého oblíbeného období. Času je ještě dost, stačí jen nenápadně vyzvídat.

Přejeme vám šťastnou ruku při výběru toho pravého dárku pro vaše dospívající potomky i pro ostatní vaše blízké.

Kouknout na další dárky

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit