Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Vánoční dárky, na které se nepráší

Vánoční dárky, na které se nepráší

...ale rychle se po nich zapráší! Výběru dárků pro vaše blízké už se nemusíte bát. Naše dárkové balíčky jsme sestavili z osvědčených produktů a jejich kombinací, jsou tak skvělým způsobem jak obdarovat své nejbližší jejich oblíbenými výrobky či (a nebo zároveň) jim umožnit vyzkoušet něco nového.

Klidné vánoční přípravy a radostný Štědrý večer

Ne každý Ježíšek se vždy trefí do černého. Chcete-li být letos oblíbeným Ježíškem pro svého partnera či udělat radost rodičům a svým blízkým, vyberte si některou z našich dárkových sad. Garantujeme vám, že neskončí pod prachem na poličce, ale budou s chutí slupnuty, vypity či s radostí používány. A vy si můžete v klidu vychutnat těšení na vánoční svátky a na Štědrý večer se všichni spokojeně smát u pohádek. Vybrali jsme pro vás sedm nejoblíbenějších dárkových balíčků z naší široké nabídky, se kterými určitě zabodujete. Tak jako každý rok mezi našimi dárkovými sadami najdete ale také mnoho novinek, a že jsme si letos dali opravdu záležet!


Medový balíček pro radost

Sadou Medový balíček pro radost potěšíte všechny, kteří si dovedou vychutnat i "obyčejné" chvíle v životě a také všechny milovníky medu. Poklidné večerní posezení při svitu voňavé svíčky ze včelího vosku a ochutnávání lahodné Potštejnské medoviny, která zahřeje a rozradostní srdce i mysl. Sladké ráno s výborným českým medem. Nadýchaný domácí medový perníček k zakousnutí, když přijde chuť. Tento balíček udělá radost hned několikrát!

Medový balíček pro radost jsme letos zabalili do nové krabice s kartonovou vložkou s výseky pro jednotlivé produkty namísto dřevité výplně a vybrat si můžete ze dvou barevných variant - klasické hnědé, nebo černé. Jak se vám líbí?

Vánoční dárková sada


Dárek pro ženu

Pro krásný vlas jsme tu zas

Kdo by si nepřál mít vlasy krásné, zdravé, husté, lesklé a plné života? Do této sady jsme koncentrovali sílu včelích produktů, které to umožní.

Medový šampon s kondicionérem vlasy posílí, a zpevní, díky obsaženému kondicionéru usnadní rozčesávání, omezí poletování vlasů a dodá jim nádherný lesk. Propolisová vlasová voda napomůže k vitálnímu stavu vlasové pokožky a podpoří růst nových vlasů. A naše novinka - Vlasové sérum s mateří kašičkou povzbudí činnost vlasových kořínků, omezí vypadávání vlasů a probudí je k životu.


Vánoční dárkové balíčky, Pro skvělého chlapa, pleva

Pro skvělého chlapa

Název sady hovoří za vše :-) Překvapte svého muže či tatínka luxusní dárkovou sadou, která je šitá mužům na míru. Obsahuje pánskou kosmetiku s pořádnou porcí propolisu - zklidňující propolisovou vodu po holení, která ho po prvním použití přesvědčí, že už nechce žádnou jinou a účinný pánský pleťový krém s propolisem, vyvinutý speciálně pro specifické potřeby pánské pleti.

A krásný keramický pohárek, ve kterém bude radost vychutnat si lahodnou potštejnskou medovinu, která zahřeje na těle i na duši. 


Degustace - zážitek pro celou rodinu

Tato ochutnávací sada je to pravé medové pro všechny mlsaly a tak trošku chuťové experimentátory. V sadě najdou 8 medíků s příměsemi z naší nabídky dle aktuálních skladových zásob (mateří kašička, propolis, květový pyl, guarana, rakytník, ženšen, schizandra, pohyb, kakaové boby nebo zázvor). Otevření každé sklenice bude nový zážitek. Medy s příměsí jsou báječné nejen pro potěšení chuťových pohárků, ale i pro své účinky.

Součástí sady je ručně vyráběná dřevěná lžička, ideální právě pro nabírání medu. Má mimo jiné tu úžasnou vlastnost, že při styku s potravinami neničí blahodárné látky v nich obsažené. Sladké Vánoce! 

Vánoční dárková sada Degustace pro celou rodinu


dárková kazeta pro muže, Luxusní medoviny Jin - Jang

Luxusní medoviny Jin - Jang

Originální dvoubarevná sada medovin dvou jedinečných chutí se nejmenuje jin a jang jen tak pro nic za nic! V teple ochladí, v zimě zahřeje, přes den potěší, v noci pobaví... Krásnou sadou jednodruhových medovin potěšíte každého milovníka či milovnici dobrého pití.

Medovina z lesního medu naláká nádhernou barvou a potěší plnou chutí a průzračná medovina z akátového medu nadchne svou jemností. Obě jsme připravili s velkou péčí a jsme na ně pyšní, stejně jako na možnost přibalit k nim kalíšek zvoucí k ochutnání z chráněné dílny Kopeček. Tak na zdraví!


vánoční dárek pro zdraví

Krabička první pomoci

Pokud sázíte na praktické dárky, je tato sada rozhodně tou správnou volbou. Sada totiž obsahuje pomocníky ze včelího úlu, kteří by neměli chybět v domácí lékárně a ještě něco pro radost.

Účinná mast s propolisem zahojí, Mast se včelím jedem uleví od bolavých kloubů, Propolisová tinktura zatočí s nejrůznějšími bolístkami, tradiční potštejnská medovina nedá šanci špatné náladě a Louka v kuličce potěší svými barevnými květy nejen obdarovaného, ale poslouží také jako první pomoc pro hladový hmyz.


Krabice plná pokladů

Krásná dřevěná krabice ukrývá voňavou medovou kosmetiku pro denní i noční rozmazlení pleti, lahodnou hořkou čokoládu s rouskovým pylem a provokující chuť kakaových bobů v medu pro potěšení chuťových buněk, malinovo-medový pečený čaj a jemnou lipovou medovinu pro pohodové chvíle. Poklady, které přinesou radost i dlouho po Vánocích :-)

Sada je zabalená v krásné dřevěné krabici, která kromě jiných možností využití může také posloužit jako základ pro stavbu hmyzího hotelu. A přinese tak nejen zábavu při jeho tvorbě, ale také radost z nového obydlí pro hmyz, který v hmyzím hotelu na jaře najde klidné útočiště.

Vánoční dárková sada


Voňavý balíček od pilných včeliček plný potěšení v podobě kosmetiky se včelími produkty či medového mlsání je zárukou úspěchu a radosti při rozbalování pod vánočním stromečkem. A pokud jste si z našeho malého výběru dárkových sad nevybrali tu pravou, podívejte se i na ostatní sady!

Kouknout na všechny dárkové balíčky

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit