Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Zveme vás do Ostravy na ŽIVOT NA ZAHRADĚ 2014

Zveme vás do Ostravy na ŽIVOT NA ZAHRADĚ 2014

POZVÁNKA NA ŽIVOT NA ZAHRADĚ 2014

Přijďte navštívit náš stánek na 11. ročník výstavy "ŽIVOT NA ZAHRADĚ" v areálu výstaviště Černá louka Ostrava. Výstava je pořádána ve spolupráci s Českým zahrádkářským svazem a Českým svazem včelařů a je největší výstavou pro včelaře a zahrádkáře v Moravskoslezském kraji.

Kdy?

Poslední zářijový víkend (pátek až neděle), tedy 26. až 28. září 2014.

.

Co vše na výstavě uvidíte?

propolisV letošním roce se výstava Život na zahradě opět stává místem pořádání Mezinárodní konference zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství. V Ostravě se sejdou odborníci z celé Evropy, které se podělí o informace a novinky z oblasti včelařství.
Souběžně proběhne výstava ZDRAVÍ a DUŠE, která každoročně přivítá 100 vystavovatelů z oblasti zdravého životního stylu, ekologie, alternativní medicíny a feng-shui.

Tento víkend bude patřit všem, kteří mají zahrádku, chalupu, dům nebo se chtějí dozvědět více o své zahradě. Akce se zúčastní přes 200 vystavovatelů z České republiky, Slovenka, Polska i jiných zemí EU.

Proč se určitě zastavit na našem stánku?

• vyzkoušíte veškerý sortiment naší kosmetiky se včelími produkty

• máte možnost ochutnat české medy buď bez příměsi (lipový med, akátový med, slunečnicový med a další), nebo s příměsí (květový pyl v medu, rakytník v medu, pepř v medu a další)

• ochutnáte naše poctivé medoviny z jednodruhových medů (medovina z akátového medu, medovina z lesního medu 0,5l, medovina z slunečnicového medu, medovina z lipového medu)

U našeho stánku můžete vyhrát pobyt na romantickém zámku!

Ve spolupráci se Zámkem Potštejn, Hotelem Praha Potštejn a řemeslným pivovarem CLOCK jsme pro vás připravili soutěž o pět skvělých cen. Vyhrát můžete:

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámku Potštejn i s prohlídkou interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně s dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

Vymysleli jsme další tipovací soutěž. Téma bude souviset s včelími produkty, zadání se dozvíte přímo u nás na stánku. Všechny odpovědi do dvou týdnů od skončení veletrhu vyhodnotíme, vybereme soutěžící s nejpřesnějšími tipy a společně se správnou odpovědí zveřejníme na našich stránkách.

Zámek PotštejnZámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené stylovým nábytkem a dobovými doplňky, čekají na vás luxusní koupelny, moderní LCD televizory a WiFi. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku Sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století. K dispozici je celkem devět dvoulůžkových pokojů a restaurace s až 58 místy.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem.

Pokud fandíte malým pivovarům a máte rádi originalitu, Clock vás dostane.

Jaký bude program výstavy ŽIVOT NA ZAHRADĚ 2014?

Tento ročník výstavy již tradičně nabídne prodej květin, okrasných rostlin a dřevin, včelařských i zahradnických produktů a potřeb, výrobců a prodejců. Návštěvníci budou moci obdivovat nejkrásnější plody letošní úrody, originální aranžmá a dekorace z živých i sušených květin, ovoce, zeleniny a dřevin. Nebudou chybět poradny pro laickou i odbornou veřejnost, semináře a přednášky.

K nejoblíbenějším patří vždy PORADNA Ing. Jaroslava RODA, CSc.– rostlinolékaře. Poradit si můžete nechat od těch nejzkušenějších včelařů a zahrádkářů. Dále výstava bude doplněna o komerční sekci firem a podni katelů ve včelařství, kteří návštěvníkům nabídnou své produkty a služby. Nebude chybět bohatý doprovodný program, jako např. folklórní vstupy různých tanečních a pěveckých souborů, dobré jídlo a pití, nové trendy v oblasti zahrady, včelaření a floristiky.

Podívejte se také na zvací video:

Jaký bude program výstavy ZDRAVÍ A DUŠE

Návštěvníci výstavy ZDRAVÍ A DUŠE se mohou těšit na firmy nabízející produkty a služby z oblasti alternativní medicíny, zdravého životního stylu, bio produkce, esoteriky a Feng - Shui.
Najdete zde známé i zcela nové obory a techniky, je jichž společným jmenovatelem je zdraví, sebepoznání, duchovní obohacení a osobnostní rovnováha člověka. Výstava, jako jediná v České republice, je postavena na principech učení Feng - Shui. Komerční část je doplněna odpočinkovými zónami s vodními fontánami, květinami, čajovnou, vegetariánskou restaurací a cukrárnou.
Letos se nově představí také Raw bar, který Vás seznámí s „živou“ (syrovou) stravou, která neprošla žádnou chemickou nebo tepelnou úpravou.

Výstava nabídne bohatý doprovodný program v podobě přednášek, workshopů, meditací, muzikoterapie a ukázek cvičení.

V rámci přednášek zaměřených na fyzické zdraví se dozvíte např. jak léčit zdravotní potíže pomocí alternativní medicíny nebo jak nejlépe a je dnoduše očistit svůj organismus od toxinů a škodlivin. V rámci přednášek orientovaných na psychické zdraví se např. dozvíte, jak naše myšlenky ovlivňují naše zdraví, jak se orientovat v partnerských vztazích, jak minulé životy ovlivňují naši současnost.
Z přednášejících se představí např.Zdenka Blechová, prof. MUDr. Alla Kuliková, CSc., Martina Blažena Boháčová, Mgr. Arch. Marin Dobrev, Vladimír Kačer, Irena Lenochová, Jana van Coppenollová, Naděžda Iždinská, Marie Plášilová, nebo Juan Carlos Pacaya Gomez s tradičním šamanským léčitelstvím Peruánské Amazonie. Přednášky a workshopy budou probíhat po celou dobu výstavy ve 3 sálech a na podiu. Závěrem každého dne konání výstavy bude losování o hod notné ceny.

Novinkou letošní roku je PŘECHOD PŘES ŽHAVÉ UHLÍ. Rituální přechod k rozvinutí svého vlastního potenciálů a zvýšení sebevědomí a odstranění překážek se uskuteční v pátek 26. září od 20:00 hod. na Slezskoostravském hradě.

Podívejte se také na zvací video:

Sdílejte produkt s přáteli