O produktech

Jsme Potravinářem roku 2025 - děkujeme!
Minulý týden byl pro nás radostný, naše Medovina z lipového medu vyhrála ve 14. ročníku soutěže o značku Regionální potravina v kategorii Nealkoholick ...
Celý článekPorozumět včelám
E-mailový vzdělávací seriál - jeden e-mail týdně
- Jak vzniká med, propolis
- Udělejte si vlastní kosmetiku
- Jak fungují včely
- Jak udělat medovinu
- Jak začít včelařit
- Každický drb z úlu :-)

Podařilo se vám úspěšně dokončit důležitý projekt? Nebo byste ho rádi úspěšně dokončili? Uzavřeli jste dlouhodobý obchod? Nebo se ...
Celý článek
Minulý týden byl pro nás radostný, naše Medovina z lipového medu vyhrála ve 14. ročníku soutěže o značku Regionální potravina v ka ...
Celý článek
Naše medoviny jsou vyráběny s chutí, láskou a pečlivostí, což se odráží v jejich kvalitě a výjimečné chuti. Základem je vždy jen t ...
Celý článek
Svátku zamilovaných jsme si dlouhá léta spíše moc nevšímali. Říkali jsme si, že rádi se máme přece pořád a přikláněli jsme se spíš ...
Celý článek
"Kniha je slepený nebo sešitý svazek listů, který je popsaný a může být doplněn ilustracemi." Definice knihy je velice neosobní, c ...
Celý článek
Vánoce se pomalu blíží a s prvními poletujícími vločkami přichází také čas hledání dárků pro naše blízké. A protože naše voňavé dá ...
Celý článek
Slibují zázraky za akční cenu. Lákavé nabídky z podvodných e-shopů jsou ale atraktivní leda tak pro jejich nepoctivé majitele. Vym ...
Celý článek
Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a proto pokračujeme v testování našich produktů našimi zákazníky. Na začátku letošního roku ...
Celý článek
Péče o vlasy začíná výběrem vhodné vlasové kosmetiky. V naší nabídce najdete dvě "řady" vlasové kosmetiky - původní produkty se st ...
Celý článek
Rodinnou palírnu Dlabka na prahu Českého ráje jsme objevili, když Milan Pleva přišel s nápadem na pálenku z naší archivní potštejn ...
Celý článek
Betaglukan aktivuje buňky zvané makrofágy, které následně pohlcují a ničí infekční organismy i rakovinné buňky. Velký vliv má také ...
Celý článek






























































