- Domů
- Jednodruhová káva Huehuetenango Guatemala 100% Arabica - Michael caffé
Jednodruhová káva Huehuetenango Guatemala 100% Arabica - Michael caffé - Káva: mletá
• praženo pomalou metodou
• 100% jednodruhová Arabica
• pro skutečné milovníky dobré kávy
Více informací
Jednodruhová káva Huehuetenango Guatemala 100% Arabica - Michael caffé - Káva: mletá
• praženo pomalou metodou
• 100% jednodruhová Arabica
• pro skutečné milovníky dobré kávy Více informací
Jedinečná Huehuetenango Guatemala
Nedovedete si bez kávy představit sváteční ani všednodenní vstávání? 100% jednodruhová Arabica z plantáží Guatemaly, které se nachází v ideální nadmořské výšce a děšťové oblasti s horkými proudy – a právě díky těmto přírodním podmínkám patří mezi nejlepší kávy světa.
Co znamená Huehuetenango?
Region Huehuetenango má tropické podnebí, proto na většině území jsou tropické lesy. Ze tří nesopečných regionů v Guatemale, je Huehuetenango nejvýše položený. Je to nejlepší oblast v Guatemale pro pěstování kávy. V této části jsou také horké vzdušné proudy, které chrání tuto oblast proti mrazům, což umožňuje pěstování kávy až do nadmořské výšky 2000 m. Velké dešťové srážky a průměrné teploty okolo 20°C tvoří ideální podmínky pro vznik takto odborníky uznávané kávy.
Lahodná chuť
Vychutnejte si sladkou i jemně kyselou chuť s vůní mandlí a karamelu. Zrna jsou pražena v italské rodinné pražírně pomalou metodou a před uzavřením do obalů se zpětným ventilem odpočívají 3-4 týdny ve speciálních nádobách.
Znáte značku Michael Caffè?
Michael Duben: "Značku Michael caffè jsem založil v roce 2014 s cílem přinést na český trh jedinečnou a chutnou kávu s důrazem na kvalitu kávových zrn a tradiční pražení. Chtěl jsem zúročit zkušenosti italské rodinné pražírny a mé požadavky na novou kávu, která chce zaujmout především svojí jedinečnou chutí a ne nízkou cenou."
Speciálně tato exkluzivní káva Huehuetenango, která je 100% jednodruhová Arabica z plantáží Guatemaly, je opravdu pro skutečné milovníky dobré kávy. Patří totiž mezi nejlepší kávy světa. Zrna jsou pražena v italské rodinné pražírně pomalou metodou.
Lahodná chuť
Vychutnejte si sladkou i jemně kyselou chuť s vůní mandlí a karamelu. Zrna jsou pražena v italské rodinné pražírně pomalou metodou a před uzavřením do obalů se zpětným ventilem odpočívají 3-4 týdny ve speciálních nádobách.
Mohlo by se vám líbit
Punč - Koření od Antonína
58 Kč S DPH
Perníkové koření - koření od Antonína
59 Kč S DPH