- Domů
- Odpolední siesta
Odpolední siesta
• 72% čokoláda s medem a pylem
• kvalitní káva Michael
• vynikající český med
Více informací
Odpolední siesta
• 72% čokoláda s medem a pylem
• kvalitní káva Michael
• vynikající český med Více informací
Dárková sada "Odpolední siesta" obsahuje:
Káva Michael 100% arabica 250g - mletá
Kakaové boby v medu
Med květový 950g
Čokoládu s medem a pylem 72%
Taška plná skvělého jídla a pití.
Medem život osladíme,
kafíčko si dáme.
Boby v medu ochutnáme,
čokoládu rozděláme.
Ach jak krásný život máme.
Výběr opravdových pochoutek v jedné sadě.
Michael caffè
Česká značka kávy spojená s italskou tradicí pražení. vychutnat jedinečnou jemnou i výraznou chuť Italské kávy pražené v tradiční pražírně nedaleko Milana. Kávová zrna jsou vybírána z nejlepších plantáží světa a pražena v italské pražírně.
100% ARABICA je směs nejlepších zrn odrůd Arabica z plantáží ze sedmi zemí světa a tří kontinentů - Brazílie, Guatemala, Costa Rica, Etiopie, Dominikánská republika, Tanzánie a Indie.
Med květový
Med je nejznámější a nejdůležitější včelí produkt. Je to hodnotná dietetická potravina a sladidlo. Včely posbírají nektar nebo medovici a jiné sladké šťávy rostlinného původu, které obohatí látkami z vlastního těla (enzymy a živočišné bílkoviny z hltanových žláz), uskladní v plástech, kde pak tato hmota dozrává v med.
Co najdete v dárkovém balení?
• ... čokoláda od Jordi´s
V roce 2015 jsme objevili v Hradci Králové vynikající čokoládovnu, kde mladí kluci vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. Neváhali jsme a domluvili se na spolupráci.
Nyní můžete ochutnat čokoládu s rouskovaným pylem se 72% kakaa.
Kluky z Jordi’s možná znáte – proslavilo je video na Stream.cz, kde ukazují svou malosériovou výrobu poctivé čokolády. Oproti velkovýrobnám, kde čokoláda teče nekonečným potrubím a její výroba trvá okolo 8 hodin, dělají v Jordi’s vše ručně, a jedna tabulka tak vzniká nejdříve po 24 hodinách.
• ... Michael caffè
Michael Duben: "Značku Michael caffè jsem založil v roce 2014 s cílem přinést na český trh jedinečnou a chutnou kávu s důrazem na kvalitu kávových zrn a tradiční pražení. Chtěl jsem zúročit zkušenosti italské rodinné pražírny a mé požadavky na novou kávu, která chce zaujmout především svojí jedinečnou chutí a ne nízkou cenou."