Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE podzim 2014

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE podzim 2014

Soutěžili jste s námi na INTERBEAUTY PRAGUE? Máme pro vás výsledky, fotografie, video a další zajímavosti z neuvěřitelně nabitého programu tohoto veletrhu.


V pražských Holešovicích se 17. a 18.10.2014 konal největší mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE a my jsme byli samozřejmě u toho. Na tuto výstavu přišlo 15589 návštěvníků, kteří zde mohli shlédnout produkty od 317 výrobců a spoustu zajímavých technik. Třeba ukázky masáží včetně tzv. havajské, zvané lomi lomi, dále rekondiční masáže pro každodenní použití, extravagantní make-up a navštívit šlo i oblíbený Make-up point. Kadeřníci byli v akci po celý den a ukazovali, jaké zázraky dokážou s obyčejnými nůžkami a fénem.

Nemohly chybět ani stánky s péčí o pleť, Spa a Wellness, kde jste určitě narazili i na naši kosmetiku.

stánek firmy PlevaCo bylo k vidění na stánku rodinné firmy Pleva?

Bylo možné si vyzkoušet pleťové krémy, ochutnat druhové medy i medy s příměsí. Na televizi jste mohli shlédnout video z výroby kosmetiky od nás z Potštejna, nechybělo ani ošetření pleti. V neposlední řadě jste si zde mohli i zasoutěžit o hodnotné ceny – tak jako na předchozích veletrzích nám stačil tip, kolik rousků pylu se ukrývá v lahvičce, a 5 soutěžících s nejlepším odhadem mohlo vyhrát skvělé ceny.

Náš medový stánek zaujal také paní redaktorku z www.moda.cz. Dovolíme si ji přímo citovat: „Kosmetika se včelími produkty nás uchvátila svým širokým sortimentem a velkým využitím v oblasti zdraví a krásy.“ Děkujeme!

Interbeauty PragueKdo šel s kůží na trh...

...tak si mohl vyzkoušet samovyšetření prsu, nebo vyšetření znamének dermatoskopem. Bylo možné zdarma navštívit poradnu soudního znalce v plastické estetické chirurgii. Pokud někoho trápily poškozené vlasy, mohl zkusit diagnózu vlasové pokožky pomocí speciální vlasové mikrokamery, která 250× zvětší vlas a poté jej zkontroluje profesionální tricholog.

Pořádalo se mistrovství ČR s postupem do zahraničních soutěží:

  • Body Artu
  • Nail Artu
  • Pedikúře
  • Make-upu
soutěžte s Plevuškou

Jak dopadla soutěž s Plevuškou?

Soutěžilo se o sto šest. Dostali jsme stovky tipů, kolik rousků může být v ukázkové lahvičce. Jako nápovědu dostali návštěvníci ukázku 50 a 100 kusů rousků květového pylu. Kolik nakonec rousků bylo, můžete vidět na videu slavnostního vyhlášení.

 

Soutěžící, kteří byli nejblíže k této hodnotě, jsme nyní kontaktovali na jejich emaily. Jakmile se nám podaří sehnat jejich adresy a domluvit předání výher, zveřejníme je v samostatném článku. Soutěžilo se o tyto výhry:

1. cena – Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na Zámkem Potštejn včetně prohlídky interiérů
2. cena – Ubytování pro 2 osoby v Hotelu Praha Potštejn se snídaní a poukazem do restaurace
3. cena – Sedm litrů piva z řemeslného pivovaru CLOCK v Potštejně se dvěma keramickými podtácky
4. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva z luxusní řady Honeyline
5. cena – Dárková sada kosmetiky Pleva

 

Zámek Potštejn

Zámek Potštejn zdobí toto krásné město již od 18. století. Začátkem 21. století byl ve velmi špatném stavu, prošel však náročnou rekonstrukcí a dnes v něm můžete trávit krásné romantické víkendy ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánech.

Byť jsou vybavené dobovými doplňky, čeká na vás moderní luxus. Více fotografií si můžete prohlédnout zde.

Hotel Praha Potštejn

Hotel Praha se nachází v centru letoviska obce Potštejn, které je turisty velmi vyhledávaným místem díky malebnému empírovému kostelíku sv. Vavřince nebo hradu Potštejn z konce 13. století.

Pivovar Clock

Řemeslný pivovar Clock – to je nadšení pro věc, ty nejlepší suroviny a neortodoxní přístup. Objevte fascinující svět pivní rozmanitosti přímo v Potštejně, kde můžete zakusit tu správnou atmosféru v pivnici spojené se samotným pivovarem. Clock vaří celkem pět piv, všechna jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Dobrou chuť!

 

A kolik rousků byste podle videa výše tipli vy, kdybyste byli na výstavě krásy a mohli soutěžit? Diskuse je otevřená ;-)