Menší zásilky poštovné od 67 Kč. Doprava zdarma nad 2300,-

Bambucký balzám s propolisem: naše zákaznice ho vyzkoušely a prozradí vám, jaký je

Bambucký balzám s propolisem: naše zákaznice ho vyzkoušely a prozradí vám, jaký je

Nejcennější zpětná vazba je ta od přímých zákazníků a uživatelů produktu. Proto jsme oslovili všechny ženy, které si v uplynulých měsících zakoupily náš 100% přírodní Bambucký balzám s propolisem a zeptali se jich na jejich problémy s pletí, účinky balzámu a celkové hodnocení.

Náš obsáhlý dotazník vyplnilo 80 respondentek a rádi bychom se s vámi o výsledky průzkumu podělili. Předčily totiž naše očekávání.

Celkové hodnocení: líbí se mi, jsem nadšená

Bambucký balzám s propolisem, hodnocení, zkušenosti - Pleva

Když na nás z grafů začaly vyskakovat výsledky průzkumu, byli jsme unešeni. Bambucký balzám oslovil všechny respondentky a žádná neuvedla, že není s výrobkem spokojena. 58,8 % respondentek uvádí, že se jim produkt líbí a 41,3 % je dokonce nadšených. Slovní hodnocení jenom ilustruje spokojenost zákaznic:

„Krásně voní, příjemně se roztírá, nemám pocit mastné pleti, prostě super.“

Marcela

„Mám velmi pozitivní zkušenost, opravdu skvělý výrobek.“

Petra

„Jsem s Vaším Balzámem velmi spokojená.“

Radomíra

„Celkově mi produkt připadá výborný, používám ho dvakrát týdně na celou pleť na noc… Krásně ji vyživí, častěji by bylo v mém případě příliš. Balzám je také výborný lokálně na různé oděrky, boláky, popraskané rty.“

Melanie

Dokonale vyživuje pleť a nádherně voní

zákaznice hodnotí bambucký balzám s propolisem

Protože Bambucký balzám s propolisem má pleť vyživovat a ozdravovat, zeptali jsme se našich zákaznic na viditelné změny. S vyživením pleti je spokojených 35,4 % respondentek a 64,6 % respondentek je dokonce velmi spokojených. Nenašla se ani jediná, která by byla s výživou své pleti po použití balzámu nespokojená.

„Skvělé vyživení pleti během studených dní.“

Klára

„Velmi mi vyhovuje, po jeho použití vypadá pleť velmi dobře, vyživeně, projasněně, barevně se sjednocuje, ozdravuje se a je zklidněná, zmenšily se póry, což vzhledově pleť omlazuje, vyrovnává se smíšená pleť. Účinky byly pro mne rychle viditelné.“

RK

„Velmi hydratuje suchou pleť. Pleť je zklidněná, pružná, krásně vyživená.“

Markytka

hodnocení bambuckého balzámu s propolisem

Velmi pozitivně zákaznice hodnotí i vůni Bambuckého balzámu s propolisem, necelých 60 % uvádí, že jim vyhovuje a necelých 40 % hodnotí vůni jako krásnou, pouze jednotkám respondentek vůně nevyhovuje.

„Úžasná vůně, manžel to popsal, že voním, jako bych byla v úlu.“

Martina

„Výborný balzámek na pleť. Příjemná vůně, hojí, hydratuje.“

Irena

„Já ho miluju. Krásně voní, promazává a hydratuje.“

Karin

Naše respondentky o sebe pečují

Mezi zákaznicemi, které přírodní Bambucký balzám s propolisem vyzkoušely, byly ženy od 20 do 65+ let zastoupené v poměrně rovnoměrných skupinách. Necelých 70 % z nich pracuje ve vnitřních prostorách, administrativních budovách či kancelářích, zbylých 30 % se pohybuje částečně venku a částečně uvnitř. Jedná se např. o maminky na rodičovské dovolené, důchodkyně, pojišťovací agentky nebo ženy s různorodou prací.

Hodnocení Bambuckého balzámu s propolisem

zkušenosti s Bambuckým balzámem s propolisem

Na hodnocení balzámu se neprojevuje ani typ pleti, shodně ho hodnotí ženy se smíšenou, suchou, mastnou i problematickou pletí. Více než polovina z nich ho používá denně, 45 % balzám používá 2 - 3x týdně a jednotky žen ho používají 2x týdně či jen občas na suchá místa. Více než 80 % zákaznic, které balzám zkoušely, naštěstí netrpí ekzémy. Ovšem těm, které ekzémy opakovaně či dlouhodobě trápí, pomohl.

„Krém byl výborný, pleť promazal, navoněl a na exém neuvěřitelně pomáhal, to jsem nečekala.“

Martina

„Výrazné zlepšení hojení problematických míst.“

Lenka

„Několik měsíců jsem se nemohla zbavit vyrážky, která se mi objevila na obličeji. Balzám jsem si koupila právě kvůli tomu a zabralo to. Děkuju.“

Andrea

Pleť je pevnější, pružnější a vláčnější

Zní to jako z televizní reklamy? Máte pravdu, nám to taky tak připadá, ale jde o skutečné hodnocení našeho balzámu ženami, které ho na podzim vyzkoušely. Procenta spokojených zákaznic jsou opravdu vysoká:


98,7 % zákaznic mělo pocit zvláčnění a jemnější pleti

73,3 % zákaznic mělo po balzámu pevnější pleť

90,4 % zákaznic uvedlo, že jejich pleť je pružnější


Hodnocení Bambuckého balzámu s propolisem

zkušenosti s Bambuckým balzámem s propolisem

Hodnocení Bambuckého balzámu s propolisem

zkušenosti s Bambuckým balzámem s propolisem

A co nám ještě naše testující zákaznice o Bambuckém balzámu napsaly? Z jakých důvodů by také balzám doporučily? A co je na něm překvapilo?

„Neočekávala jsem, že má pleť bude okamžitě jemná. Cítím se mladší.“

Michaela

„Nezanáší póry a nemám ani výskyt akné jako po jiných krémech.“

Erika

„Skutečně vyhlazuje menší vrásky.“

Irena

„Neočekávala jsem to, že budu až tak moc nadšená a nejspokojenější :-)“

Jana

„Krásně se roztírá a vsakuje do kůže.“

Petra

„Mám nekvalitní nehty, balzám mi pomáhá, také vnučky si rády natírají prstíky, zase objednám.“

Majka

„Účinky propolisu jsem znala,vytvořili jste vhodnou kombinaci pro výživu pleti a těší mne přírodnější složení, protože by byla škoda účinky propolisu přebít chemií. Jsem s Vaším Balzámem velmi spokojená.“

RK

Děkujeme všem zákaznicím za zpětnou vazbu i slovní hodnocení. Vážíme si času, který jste nám věnovaly, a zároveň děkujeme za to, že dáváte přednost přírodním produktům a tolik oceňujete naši práci. Velmi si toho vážíme.

Bambucký balzám s propolisem
najdete tady

Sdílejte produkt s přáteli

Další články, které by se vám mohly také líbit