Medovina - časté otázky
Otázky a odpovědi
K výrobě používáme vinařské kvasinky, které lze zakoupit např. ve vinařských potřebách.
Rozdíl u medovin je v použitém medu. Medovina z Potštejna je ze smíšeného květového medu a medovina z lesního medu je vyrobená pouze z lesního medu (ovlivní to samozřejmě i výslednou chuť medoviny).
Přejeme, aby se medovina povedla! My bohužel kvasinky neprodáváme, ale vše lze koupit v jakémkoliv vinařském obchodě.
https://www.google.com/search?q=kvasinky+schimansky
Zkušenosti našich zákazníků:
„Vynikající chuťové vlastnosti, špičková kvalita.“
Alena Pořízková | zdroj: e-shop, zákazník hodnotil Medovinu z Potštejna
„Vynikající a jemná chuť. Hned jsme si ji s manželkou oblíbili a museli pár lahví koupit do zásoby.“
David Beinhauer | zdroj: e-shop, zákazník hodnotil Medovinu z lesního medu
„Vynikající vůně a ještě lepší chuť. Určitě doporučuji ochutnat a nejlépe pěkně vychlazenou.“
Tomáš Kohut | zdroj: e-shop, zákazník hodnotil Svěží medovinu s černým rybízem
„Skvělá stejně jako med“
TomK | zdroj: e-shop, zákazník hodnotil Medovinu ze slunečnicového medu
Články k tématu:
Jak vyrobit medovinu krok za krokem: je to věda!
Medovina zůstane medovinou, ta doslazovaná bude dezertní
Medovina – víno z medu starší než samo lidstvo
Proč se jednodruhové medoviny Pleva dříve jmenovaly MEDOVÁ VÍNA?
Divoká medovina – mladý poklad ideální k degustaci
7 důvodů, proč si dát večer místo vína medovinu