Recepty
Porozumět včelám
E-mailový vzdělávací seriál - jeden e-mail týdně
- Jak vzniká med, propolis
- Udělejte si vlastní kosmetiku
- Jak fungují včely
- Jak udělat medovinu
- Jak začít včelařit
- Každický drb z úlu :-)

Ochutnejte s námi kakaové boby, poradíme vám, jak je v kuchyni využít, do jakých jídel se hodí a přidáme recept na poctivou domácí ...
Celý článek
Naše lipová medovina se jako vítězka soutěže Regionální potravina Královéhradeckého kraje v kategorii Nealkoholické a alkoholické ...
Celý článek
Ovoce se dříve nejčastěji konzervovalo za pomoci želírovacího cukru a při vyšších teplotách často přišlo o část svých vitamínů. I ...
Celý článek
V článku si prozradíme rozdíly mezi medem a pampeliškovým "medem". Také se podíváme na výrobu pampeliškového medu.
Celý článek
Zpříjemněte si čekání na Velikonoce tvořením s dětmi, obarvěte si vajíčka přírodními surovinami a ozdobte je včelím voskem. A až s ...
Celý článek
Pokud vás zrovna neužije na detoxikační kúry, ale přesto chcete na jaře organismu dopřát něco skutečně zdravého, vyzkoušejte z ...
Celý článek
Protože se nás často ptáte na zdravější varianty cukroví, připravili jsme pro vás výběr zdravých surovin na vánoční cukroví a tři ...
Celý článek
Už asi každý ochutnal medovník, ale znáte medovníkové kuličky? Teď nemám na mysli z obchodu, ale ty pravé domácí a voňavé.
Celý článek
Víte, že ve většině českých domácností se neustále točí 25 jídel pořád dokola? A podobně jsou na tom snídaně či svačiny. Děláme si ...
Celý článek
Chcete ještě více zapojit med v receptech ve vaší kuchyni? Rádi zkoušíte další možnosti jeho využití? Připravte si tuto úžasnou me ...
Celý článek
Velikonoce se nám kvapem blíží, a tak jsem se rozhodla, že pro vás vyhledám pár tradičních receptů. A abych se pod ně mohla i pode ...
Celý článek